Hantronix Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července To jsou mé oblíbené. Mám je už asi 15 let a pořád se mi z těch ana-digi-temp líbí nejvíc. 1
MartyH Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Super! Třeba je taky jednou seženu.. O té legrácce v detailu jsem nevěděl.
jendazhor Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Staré se skutečným klasickým e-ink displejem. Se všemi jeho výhodami a nevýhodami. Uvnitř jeden tenký ohnutý tišťák. Od již před lety zrušené firmy Phosphor. 7
jendazhor Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Tak ještě jednou s demonstrací výhod displeje s technologií klasického e-ink papíru (čistě pro úplnost): - možnost velmi jemného rozlišení limitovaného pouze fyzickou velikostí částeček v displeji - jednoduchá možnost invertování zobrazení znaků nebo grafických prvků na displeji - možnost i poměrně značného zakřivení displeje - flexibilní displeje - pozorovací úhel prakticky 180 stupňů - nízká spotřeba energie (ta se spotřebovává jen při překreslování displeje) Nejdál to asi dotáhli u modelu Sony FES, kde je e-ink nejen na tělu hodinek, ale i na řemínku. Bohužel, jak už dnes víme, se tenhle typ displeje na hodinkách nakonec moc neujal. Důvodů je víc – nutnost překreslení celého displeje při změně na displeji, pomalé překreslování, ne úplně temná černá, občas "ghosting" na displeji. A nezachránily to ani jejich barevné verze vyvinuté později. Občas se ještě vyskyly na cifernících "chytrých" hodinek, jako doplňující displej pro fyzické ručky. Nezaměňovat s podobnými typy displejů, jako je MIP(S) od Casia, Garminu a dalších. 2
Lucky Lucaso Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Taky se s nima mazlim uz vic jak tejden 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se