Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

DYCKY MOST!

• Like 4
Odesláno

Tý jo, to byly moje 1. digitálky tak cca v roce 87, v modrý barvě. Moc se mi tehdá nezdály, protože Prim nebyla žádná světová značka. Pak jsem je vyměnil určitě za nějakou kravinu.

Dnes bych je do sbírky bral všema dvaceti😀

• Like 2
Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, Jerryl napsal:

Tý jo, to byly moje 1. digitálky tak cca v roce 87, v modrý barvě. Moc se mi tehdá nezdály, protože Prim nebyla žádná světová značka. Pak jsem je vyměnil určitě za nějakou kravinu.

Dnes bych je do sbírky bral všema dvaceti😀

Tvl, mám to stejně. Chtěl jsem Kesselky se sedmi melodiema od Vietnamců a rodiče mi nadělili tuhle hrůzu! Dokonce si myslím, že to možná byla origo ruská verze s nápisem "ELEKTRONIKA" v azbuce. Každopádně byly mým tehdejším pohledem nemožný a totálně za trest. Dneska bych je bral. Jejich cesta skončila na dlaždičkách na koupališti v Kadani, kde mně při oblíkání po tělocviku vypadly z kapsy kalhot. Sklíčko se totálně ostrakizovalo a u hodináře krčili rameny: Není kde objednat nový. Byla to úleva, pak jsem dostal Montany se sedmi melodiema. Yopee!

Upraveno uživatelem Tos
Pravopisná chyba po 5 pivech
Odesláno

Bomba, aspoň v tom nejsem sám😀

Ty Montany jsem měl potom hned po revoluci taky. Našetřil jsem si na ně z kapesnýho a stály mě tehdá u stánku 110 peněz, asi ještě Kčs.

Byl to zázrak. Hrály jak celá matějská pouť, ale pak už jsem na gymplu mířil ke svému snu, moje 1. automaty - Orienty z bazaru na Žižkově, které stále mám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...