travex Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 jo, hadru z plavek a železo z piercingu.
Frostie Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Jj, já myslel právě, že jsi pro ně musel jet, když se dají objednat...
akai Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Taky prihodim jedny tyto casomiry, mel sem je shodou okolnosti dnes na ruce, jelikoz sem je chtel mit na nejakem takovemto kovu.Mel sem takovyto... -bohuzel zaobleni a vubec cele zakonceni absolutne nepasovalo a bylo treba gravirovackou a ruznymi kulatymi nastavci prizpusobit, coz se neobeslo bez maleho "uklouznuti" a oteru o povrch. Asi nebude problem to trochu odlestit, ale zatim mi to nestalo za to... A uz sem mel dnes rotacniho hrani dost.Chtel sem to mit na necem co by se vzhledove (mat. + lesk) hodilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FranaD Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Kocoury..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 (upraveno) Upraveno 7. července 2017 uživatelem travex
Akam Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 digiklid Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Dneska Seiko: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Je to model A927-6000. Mají jen světýlko a stopky . A to se mi na nich líbí. Jejich jednoduchost.
t2 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Dneska F28W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Já nosím poslední dobou Casia DW-290, které mám vlastně už od dětství..a zjišťuji, že nic jiného nepotřebuji..jen někdy mám pocit, že by se při nějaké příležitosti hodilo mít jiné hodinky, ale kašlu na to a vezmu si zase staré dobré DW-290..
Frostie Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 To víš že jo, na co si dělat násilí. Prostě parádní hodiny pro OWG. T2: pěkné
Akam Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Gratulace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se