akai Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 jee... ty mam taky, a joo sou fajn... (a jak videt oproti tvym je nechavam se co hodinu )jen sem mel trochu problem nastavit den v tydnu nez mi doslo, ze jsem byl asi v italstine...taks mne motivoval a dnesek s nimi dokoncim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 No když je dneska to volno...X20180104_144924.jpgToto čo je za typ??? Už veľmi dlho poznám značku Casio, vyše 22 rokov, ale tento typ od nich som v živote nevidel, a sú úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 T-1500, modul 117 jsou jedny ze tří typů Casio se slovníkem, pravděpodobně nejstarší, když další typy T-2000, modul 219 přišly na trh v dubnu 1982 a TE-2500, modul 178 přišly na trh v listopadu 1982. U těch T-1500 tyto údaje neznám. Ani jeden z těchto typů prý nebyl určen pro evropský trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Dohledaval jsem -bohuzel marne manual, kdyby nekdo neco.... bylo by fajn.Casio(i japan www) samozrejme mlci... A pro /tematicky/ dnesek takto ??? ... k temto uz nemam vubec zadne info. Vi kdo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Jen tak z nostalgie, kdyz jsem narazil na toto tema tak jsem nedavno objednal a zkusil na ruku Noname digi z ebay za 45,- kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Dohledaval jsem -bohuzel marne manual, kdyby nekdo neco.... bylo by fajn.Casio(i japan www) samozrejme mlci... Tak ani já nemám manuál. Ale krom slovníku není třeba. A z japonštiny do angličtiny potřebovat asi nikdy nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Me by zajimalo, jestli zvladaji i prekladatelske orisky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Tak ani já nemám manuál. Ale krom slovníku není třeba. A z japonštiny do angličtiny potřebovat asi nikdy nebudu.No, kdyz uz nemas ani ty a casiotron, tak je asi vymalovano... a troufam si tvrdit, ze ja taky ne... Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Me by zajimalo, jestli zvladaji i prekladatelske orisky:-)Jj, kolik třešní, tolik višní dají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Pak je vse v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Málem bych zapoměl. Dneska tyhle otlučený Márliny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Málem bych zapoměl. Dneska tyhle otlučený Márliny:x20180105_132446.jpgI když jsou otlučené...jsou pěkné...mají svůj příběh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Pokusím se to tady zase trochu oživit něčím jiným.. dnes na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) Dobrý to máš. Já dnes něco z podobného soudku: Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Pokusím se to tady zase trochu oživit něčím jiným.. dnes na ruce..Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Dobrý to máš. Já dnes něco z podobného soudku: DSC_7892.jpgRuská klasika...mel jsem taky takové a před lety je za pár kaček prodal...dnes si říkám... proč!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 To já taky, když jsem jako kluk svoje digitální Primky rozebral do šroubku a vyhodil... Dneska bych si za to pazoury ukroutil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Pokusím se to tady zase trochu oživit něčím jiným.. dnes na ruce.. ...a tady máš jejich ruský předobraz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 To není předobraz, ale řekl bych, že pozdější varianta téhož... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se