Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jinak takto naklapávací víčko mi nevadí (jasně, že screw back je lepší), na Casio je to u většiny typů ze 70. - 80. let stejné. Vadí mi naklapávací víčka na Citizen a Seiko z té doby. Citizen nejdřív neotevřeš a když nakonec ano, tak to bez lisu zase nezavřeš. A o Seiko ani nemluvim, jejich namačkávací víčka přes plastový kroužek v 80. letech je prostě hrůza.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli tě to potěší, tak velikost a font číslic a vůbec celý displej je stejnej jako na Omegách z té doby.

No, tak to mě samozřejmě těší velice :D Jinak já proti naklapávacím dýnkům taky nic nemám. Aspoň je výměna baterie o to jednodušší. Pokud jde o naklapávání pomocí lisu, mám stejný problém u jedněch Meister Ankerů od tebe. Tam je sice pro výměnu baterie specální menší otvor se šroubovacím krytem, jenže baterka je v tom prostoru dost utopená a navíc hodně silná. Prostě se mi nedaří ji tím otvorem vyndat. Takže otevírám celé hodinky a zavřít mi je musí hodinář :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Lisovací dýnko považuji za nejhorší řešení ze všech. Osobně ho nesnáším.

O lisovacím dýnku mi povídejte - machroval jsem před švagrovou, že jí vyměním baterii v hodinkách (Timex). Otevřel jsem je, dal baterii, vše se zdálo v pohodě..jenže pak ne a ne hodinky zavřít, prostě to nebylo v mých silách, bál jsem se, že hodinky zničím (lis nemám), a tak jsem s nimi nakonec musel potupně k hodináři, který mi je za mírný poplatek zavřel. Nevěřili byste, jaký vztek jsem kvůli tomu měl a jak jsem na ty hodinky nadával, dokonce jsem musel jít dělat něco jiného, abych je nerozsekal...taková blbost, prostě nejde zavřít zadní víčko  :furious:   Švagrové jsem samozřejmě nic neřekl, nepochopila by to  :D

Odkaz ke komentáři

Obdobne(malem taky hodinar) jsem dopadl s jednemi Junghans, napadlo mne dotlacit to proti sobe za pomoci dvou na miru riznutych bukovych/dubovych desticek(proste tvrde ale presto poddajne drevo).

Jednou jsem to dotlacil pomoci maleho sveracku , podruhe jsem vzal opatrne sikovky  - taky bez problemu lup... (poprve sem se lekl, ze odeslo sklo)

Podotykam, ze sklicko nebylo vypoukle, tim to bylo asi snazsi. Teda ten tlak je potreba vyvinout pomerne znacny(relativni -mysleno prsty/rukou ), az sem se bal, ze to neni normalni.

Kdyz se tlaci rovnomerne jde videt jak to do sebe pekne zapadne... ,- ale celkove jako system se mne taky nezda byt tim pravym...

Odkaz ke komentáři

To mi připomělo jak jsem se dnes připravoval na DIGIsraz:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nové batt nainstalovány. Ale nešly mrchy otevřít. Pak jsem při vyšroubování držáčku batetrek vypinknul jeden z šroubků pryč a nemohl jsem ho dlouho nikde najít. Koukal jsem už do vraků, ale nenašel jsem adekvátní náhradu. Už jsem to málem vzdal. Pak jsem ho našel a zamontoval. Zaklapnout to šlo napoprvé. Takže teď už pohoda jazz.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...