t2 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) t2: máš je pěkné... Co to má za spec. funkce?- 5 x multi alarm - klasika multi, ale navíc možnost nastavit den - třeba zvoní jen v sobotu.- timer s přednastavenýma časama pro různé sporty- timer s dvojpočítadlem score- stopky s pamětí na kola- prohlížení paměti stopekSnad jsem to popsal srozumitelně. Jinak ještě tady manuál: http://www.manualshelf.com/manual/casio/828/user-manual-german.html Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 t2: dík za vyčerpávající odpověď a odkaz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Sry za doublepost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Zlatky na sluníčku.. A dnes pro radost na ruce..Krásný den Všem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 A500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Dneska nažluto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Dnes dorazily..... parádička ...DW 290 Odesláno z mého eMAX mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Výborně. Ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Jj......už jich je málo,tak jsem do toho musel jít :-) Odesláno z mého eMAX mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Jj......už jich je málo,tak jsem do toho musel jít :-) Odesláno z mého eMAX mini pomocí TapatalkPůvodně jsem je taky zvažoval, ale pak jsem narazil náhodou na GX56 a ty mne zcela saturovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Nooo ty už budou větší..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Nooo ty už budou větší.....Krapítek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Jj .....krapítek ,ale gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Jelikoz jsem vedel, ze budu celej den na slunku, tak jsem vzal Seika dobit baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Modrou barvu Orientek musíš mít prostě rád.. Krásnou slunečnou neděli Všem :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Máš to hezký.... modrá je dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Doba oběda...W86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Plastová klasika... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 jj plastová klasika,ale co naděláš když v kovu toho novýho moc nekoupíš.......a mě to poslední dobou fakt bere .....malé retro digi.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se