Olin.uj Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Jak snažit!!! Já jsem tady každý den.. :-)
t2 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 dneska: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Odesláno 29. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Géčkový Casiovky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plinha Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 (upraveno) Tak se k Vám taky zkusím přidat, tydle PRGčka mám už asi patnáct let, ale v poslední době mě digi chytají čím dál víc , tak jestli mě vezmete do klubu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2018 uživatelem plinha
Frostie Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Tak se k Vám taky zkusím přidat, tydle PRGčka mám už asi patnáct let, ale v poslední době mě digi chytají čím dál víc , tak jestli mě vezmete do klubu....S tímhle modelem moc rádi. Vítej
plinha Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Díky chlapy, je mi ctí být s Vámi, máte skvělý vlákno....
Olin.uj Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Další pacient.. To je dobře :-)
akai Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 A pozor na starsi kousky.... "...nebo se z toho zblázníš! "
Olin.uj Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Už jsem na fórum dlouho nic nedal.. Dnes na ruce DW 290.. nestárnoucí klasika, která se mi pořád líbí.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plinha Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tak tydle jsou fakt fajnový... co je to za typ?
Frostie Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tak tydle jsou fakt fajnový... co je to za typ?W96
bocko Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Už jsem na fórum dlouho nic nedal.. Dnes na ruce DW 290.. nestárnoucí klasika, která se mi pořád líbí..Je to naozaj tak. Na strednej ich mal jeden spolužiak, vtedy ako novinku a páčia sa mi doteraz.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se