quattroRS Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Casi(n)o Royale, dnešní radost, hned vyvenčenáPo dlhšej dobe konečne opäť hranaté hodinky, to mi sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 jj jsou výborné. Mám je v této stříbrné verzi s tahem a v černé s plastovým řemínkem. Jsou to nejlepší otloukánci, snesou fakt vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 jj jsou výborné. Mám je v této stříbrné verzi s tahem a v černé s plastovým řemínkem. Jsou to nejlepší otloukánci, snesou fakt vše.Jj. A navíc mám zkušenost, že chodí celkem přesně. Ty moje dělají +7 sec / mes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Casi(n)o Royale, dnešní radost, hned vyvenčená O těchhle už delší dobu uvažuju. Když jsem je viděl naživo, překvapilo mě, jak dobře je na ně vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jo.hny Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Vzhledově se mi líbily vždy "retro" casia, ale ta velikost na můj vkus.. Pak jsem je zde zahlédl v inzerci, a takový sled emocí "musím mít / sakra to je naopak moc velký / kde se potvrzuje platba".. ABCDE: krásná fotka - to mi ani neukazuj, nebudu to mít jak unosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Vzhledově se mi líbily vždy "retro" casia, ale ta velikost na můj vkus.. Pak jsem je zde zahlédl v inzerci, a takový sled emocí "musím mít / sakra to je naopak moc velký / kde se potvrzuje platba".. ABCDE: krásná fotka - to mi ani neukazuj, nebudu to mít jak unosit Díky. Neboj, máš přece dvě ruce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Dneska po kubánsku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Dneska po kubánsku:z20181206_114050.jpgČosi podobné som kedysi dávno mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 t2: moc pěkný kousek.. Navíc jsou na ruce moc líbivé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Testuji nový přírůstek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Trochu se proletět: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Testuji nový přírůstek: IMG_20181206_152827.jpgTest se přijímá.. U mě s pozitivním výsledkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Jsou to takový jednoduchý Kesselky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Trochu se proletět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Trochu se proletět.x3280133.JPGKrásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) Jen ty křídla byly zapůjčené. Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Jen ty křídla byly zapůjčené. Chlape, kde si šľohol to Bentley??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Tady: http://www.profirentcars.cz/nabidkaJinak dneska tyhle. Škoda jen tý klávesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Tady: http://www.profirentcars.cz/nabidkaJinak dneska tyhle. Škoda jen tý klávesnice.z20181209_115313.jpgPresne toto isté som mal, ale som ich roztrepal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se