Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo jo.. Zelený Clipper byl také, ale toto barevné provedení bohužel nemám.. Jinak Clipper byl "řada" Rola-matics, takže při jízdě v zadní části "poskakovaly" výfuky. Právě každé takto označené autíčko mělo na sobě při jízdě nějakou část pohyblivou. Té samé konstrukce s otevíráním kabiny byl i Dodge Charger MK3 v zeleném provedení. To jenom taková vsuvka:-)

Jinak dnes na ruce plasťáčky DW 295. Velké..ale přitom lehké..

Chlape, tak toto je kusovka!!! :) 

Odesláno

Jsou to jedny z nejoblíbenějších. Ale připravily mi horkou chvilku. Nemohl jsem je sundat z ruky, protože jak je na sponě ten háček, tak se mi ho za žádnou cenu nedařilo vyháknout. Byl tam nějak zaseklý nebo co? Až jsem musel použít šroubovák, uvolnit toho jezdce a i s háčkem ho vytáhnout.

Odesláno

Jsou to jedny z nejoblíbenějších. Ale připravily mi horkou chvilku. Nemohl jsem je sundat z ruky, protože jak je na sponě ten háček, tak se mi ho za žádnou cenu nedařilo vyháknout. Byl tam nějak zaseklý nebo co? Až jsem musel použít šroubovák, uvolnit toho jezdce a i s háčkem ho vytáhnout.

Oj, tak to je mrzutost. Krátké tahy jsou bohužel u mne limitující faktor, proč jich moc nemám a ty, co jsem měl, jsem musel dát na nato nebo gumu  :(

Odesláno

On ten náramek zas tak krátký není, ale když jsem při rozepínání zmáčkl na oba jeho konce, spoj se neuvolnil a zůstal zaklíněný. Ale už jsem na štěstí přišel na způsob, jak ho rozepnout i bez šroubováku :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...