akai Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 Taky mne zajimaly, takze i ja diky.
Gombo Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Dnes moje najoblubenejsie LCDčka 1978...
quattroRS Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Dnes moje najoblubenejsie LCDčka 1978...Úžasné
Gombo Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Ano su paradne a to neviem odfotit ako je ten sedy ?cif? plasticky tvarovany pod tym priehladnym sklickom.
siwi Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Jo, něco podobnýho taky sháním. Pěkný.
quattroRS Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Jo jo.. Zelený Clipper byl také, ale toto barevné provedení bohužel nemám.. Jinak Clipper byl "řada" Rola-matics, takže při jízdě v zadní části "poskakovaly" výfuky. Právě každé takto označené autíčko mělo na sobě při jízdě nějakou část pohyblivou. Té samé konstrukce s otevíráním kabiny byl i Dodge Charger MK3 v zeleném provedení. To jenom taková vsuvka:-)Jinak dnes na ruce plasťáčky DW 295. Velké..ale přitom lehké..Chlape, tak toto je kusovka!!!
siwi Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Displej po obvodu ciferníku? Hmmm, zajímavé řešení. To vidím poprvé. Úchvatná věcička!!!
Gombo Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 a tie policka okolo cifu postupne pribudaju az na dvanastke zmiznu a idu odznova.Taka kvazi sekundovka
Olin.uj Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Hmm Citizenky... Pěkné, zajímavé..
quattroRS Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 a tie policka okolo cifu postupne pribudaju az na dvanastke zmiznu a idu odznova.Taka kvazi sekundovkaChlape, úžasné hodinky
Gombo Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Ked potapky,tak poriadne .Len v nich neviem vymenit baterku
siwi Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Jsou to jedny z nejoblíbenějších. Ale připravily mi horkou chvilku. Nemohl jsem je sundat z ruky, protože jak je na sponě ten háček, tak se mi ho za žádnou cenu nedařilo vyháknout. Byl tam nějak zaseklý nebo co? Až jsem musel použít šroubovák, uvolnit toho jezdce a i s háčkem ho vytáhnout.
Frostie Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 Jsou to jedny z nejoblíbenějších. Ale připravily mi horkou chvilku. Nemohl jsem je sundat z ruky, protože jak je na sponě ten háček, tak se mi ho za žádnou cenu nedařilo vyháknout. Byl tam nějak zaseklý nebo co? Až jsem musel použít šroubovák, uvolnit toho jezdce a i s háčkem ho vytáhnout.Oj, tak to je mrzutost. Krátké tahy jsou bohužel u mne limitující faktor, proč jich moc nemám a ty, co jsem měl, jsem musel dát na nato nebo gumu
siwi Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2018 On ten náramek zas tak krátký není, ale když jsem při rozepínání zmáčkl na oba jeho konce, spoj se neuvolnil a zůstal zaklíněný. Ale už jsem na štěstí přišel na způsob, jak ho rozepnout i bez šroubováku
Olin.uj Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Až teď jsem měl čas je sem hodit. Moje nové, vánoční.. DW 7000.. Užívám si je :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se