pavel1980 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Dnes jedny ležáky z hodinkovnice... Casio DB-800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Dnes střídmost a elegance... IRW-M200TD 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Včera mrňousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Dneska kalkulačky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 W-780: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Když jsem se dneska přehraboval v šuplíku s digitálkama, zjistil jsem, že Otronům došla baterie. Povídám si: "Radši ji vyměním, aby nevytekla dovnitř." Tak jo. Náhradní mám, nářadí taky. Sundám naklapávací dýnko, odšroubuju vrchní kontakt. Tady je na dvou šroubcích. Nemám to rád, protože ty šroubky jsou mrňavé a při opětovném umisťování do otvorů rády vystřelují z pinzety neznámo kam. Ale hurá! Dneska mám šťastný den, pomyslím si, když po usazení nového článku dotahuji ten poslední. Teď už jenom nacvaknout zpátky dýnko a zas můžou dělat parádu. Jenomže oha! Mačkám, tlačím, tisknu, víc a ještě silněji - dýnko nedrží. Pořád vyskakuje. Bude to chtít dát do lisu. Ale kde takhle před víkendem sehnat hodináře s lisem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Smola, akosi nevydalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Já to řeším vlastnoručně upraveným starým svěráčkem... Vždy udělal svoji práci dobře..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Před hodinou, quattroRS napsal: Smola, akosi nevydalo Cože? před 51 minutami, Olin.uj napsal: Já to řeším vlastnoručně upraveným starým svěráčkem... Vždy udělal svoji práci dobře..:-) Toho bych se docela bál. Na FB mi radili kleště, ale radši to někam odnesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Kleště určitě nee. Můžeš poničit pouzdro nebo i sklíčko. Ani si to nedovedu představit... Já si vyrobil na svěračem několik druhů nástavce pro zalisování a opravdu to funguje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Někdy stačí takový ten malý svěráček s gumovýma čelistma. Jen se to do něj musí upnout opravdu rovně a na střed a utahovat pomalu a s citem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Jo, kleště jsem zavrhnul rovnou a svěráček nemám... Takže je to jasný. Musím si udělat výlet k hodináři.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 před 2 hodinami, siwi napsal: Cože? Toho bych se docela bál. Na FB mi radili kleště, ale radši to někam odnesu No, že si si myslel, aké si mal šťastie, že ti skrutky zapasovali, a nakoniec sa ti to aj tak posralo, aj keď to bolo iné, než ako si predpokladal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Tak to HEJ Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 I dneska jsem je ponosil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Tak hurá! Dýnko je už zase nacvaknutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se