Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

perfektní ...... i když ta fotka je dost hnusná :) ---- přemýšlím o nich už dva měsíce ..... jediná věc která mě zajímá je, jestli jde zobrazit stejný čas na displeji zároveň s analogem (to sem nikde nevykoukal)

Hodinky sú tak nastavené, aby čas na displeji, bol zhodný s časom, ktorý ukazujú ručičky, pri stlačení tlačidla DISPLAY, sa to dá pozrieť, prvá možnosť je, že ti ukážem deň v týždni a dátum, čiže tak, ako to vidíš na fotke, druhá možnosť je, že ti ukáže graf tlakovej tendencie, a dátum, a tretia možnosť je, že ti ukáže čas, čiže hodiny, minúty, sekundy, a toto je zhodné s ručičkami, a ak o nich uvažuješ, tak do nich choď, chyba to nebude, sú úžasné :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Hodinky sú tak nastavené, aby čas na displeji, bol zhodný s časom, ktorý ukazujú ručičky, pri stlačení tlačidla DISPLAY, sa to dá pozrieť, prvá možnosť je, že ti ukážem deň v týždni a dátum, čiže tak, ako to vidíš na fotke, druhá možnosť je, že ti ukáže graf tlakovej tendencie, a dátum, a tretia možnosť je, že ti ukáže čas, čiže hodiny, minúty, sekundy, a toto je zhodné s ručičkami, a ak o nich uvažuješ, tak do nich choď, chyba to nebude, sú úžasné :)

OK ... dík

Odkaz ke komentáři

Nově Casio PRW 3500

Veľmi pekné hodinky, uvažoval som o nich, ale sú moc malé, a tá veľkosť sa mi prestala páčiť, ale čo sa týka dizajnu hodiniek, sú veľmi pekné, takže gratulujem, užívaj si ich, a nech dlho dobre slúžia :)

Odkaz ke komentáři

Veľmi pekné hodinky, uvažoval som o nich, ale sú moc malé, a tá veľkosť sa mi prestala páčiť, ale čo sa týka dizajnu hodiniek, sú veľmi pekné, takže gratulujem, užívaj si ich, a nech dlho dobre slúžia :)

Díky. Mě jsou tak akorát, prům. lunety 46mm.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...