quattroRS Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 perfektní ...... i když ta fotka je dost hnusná ---- přemýšlím o nich už dva měsíce ..... jediná věc která mě zajímá je, jestli jde zobrazit stejný čas na displeji zároveň s analogem (to sem nikde nevykoukal)Hodinky sú tak nastavené, aby čas na displeji, bol zhodný s časom, ktorý ukazujú ručičky, pri stlačení tlačidla DISPLAY, sa to dá pozrieť, prvá možnosť je, že ti ukážem deň v týždni a dátum, čiže tak, ako to vidíš na fotke, druhá možnosť je, že ti ukáže graf tlakovej tendencie, a dátum, a tretia možnosť je, že ti ukáže čas, čiže hodiny, minúty, sekundy, a toto je zhodné s ručičkami, a ak o nich uvažuješ, tak do nich choď, chyba to nebude, sú úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Hodinky sú tak nastavené, aby čas na displeji, bol zhodný s časom, ktorý ukazujú ručičky, pri stlačení tlačidla DISPLAY, sa to dá pozrieť, prvá možnosť je, že ti ukážem deň v týždni a dátum, čiže tak, ako to vidíš na fotke, druhá možnosť je, že ti ukáže graf tlakovej tendencie, a dátum, a tretia možnosť je, že ti ukáže čas, čiže hodiny, minúty, sekundy, a toto je zhodné s ručičkami, a ak o nich uvažuješ, tak do nich choď, chyba to nebude, sú úžasné OK ... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Ja ešte k tomu zaobchádzaniu s hodinkami, väčšinou ich chránim pred nárazmi, a podobne, ale stane sa, že schytajú pár rán, ale čo sa týka Casia, zatiaľ všetky prežili bez výraznejšej ujmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Dnes vintage: 81 QS 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Mmmm, jen škoda toho poškrábaného sklíčka. Ale podstatnější je, že fungujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 pekný model, pekný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Většina si zaslouží všech mých hodinek. Strašně ošklivá, ale velmi praktický Casio AE2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Nově Casio PRW 3500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Nově Casio PRW 3500Veľmi pekné hodinky, uvažoval som o nich, ale sú moc malé, a tá veľkosť sa mi prestala páčiť, ale čo sa týka dizajnu hodiniek, sú veľmi pekné, takže gratulujem, užívaj si ich, a nech dlho dobre slúžia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Veľmi pekné hodinky, uvažoval som o nich, ale sú moc malé, a tá veľkosť sa mi prestala páčiť, ale čo sa týka dizajnu hodiniek, sú veľmi pekné, takže gratulujem, užívaj si ich, a nech dlho dobre slúžia Díky. Mě jsou tak akorát, prům. lunety 46mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Díky. Mě jsou tak akorát, prům. lunety 46mm.Ja som mal takú veľkosť G-Shockov, približne, ale chcel som väčšie, tá veľkosť na mňa urobila dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laudis Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Jedna víkendová, bylo příjemně.Timex Expedition T49967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Jedna víkendová, bylo příjemně.Timex Expedition T49967Krásne Timexy, hodinky tejto značky som mal naposledy pred 15 rokmi, a doteraz na ne spomínam, aj keď som verný značke Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Včera vintage Gruen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Dříve mnou nedoceněné CA53, dnes už plně doceněné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Klasika zcela srovnatelná s F91W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 třeba tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Včera jsem se težko rozhodoval co na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 já nemohu takhle krásné hodinky nikde sehnat neměl by někdo nějaké kovové digitálky třeba i kessel do 500kč ? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Vžborně. Baterky u Casií se mi nikdy vyměnit nepovedlo.mě taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se