Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ja se k tobe pridam... a ok , takhle ti to sedi.
A ne nevymenili jsme si je , ja si jen za uplatu nechal original tah (viz. kalkulacky...).

or.thumb.jpg.e98825174aa846dc8541ea73b6513af8.jpg

Odesláno

Nedávno jsem s dětmi po letech zkouknul dnes už starý film "Back to the future III.". 
Myslím, že v závěru filmu by doktůrkovi, na jejich parním časostroji v podobě létající lokomotivy, tyhle hamiltoní časoměrky na ruce rozhodně slušely.

Odesláno

Nedá mi to nedat sem tenhle obrázek stáhnutý tady z fóra: Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce? 

35A819D1-244A-4A9A-819E-BBD5ECE7FF65.jpeg.0494d8ed10650be4695b8684f0da68cd.thumb.jpeg.df33e4439224e2f00d85a3dc2edfa60a.jpeg

Odesláno
před 11 hodinami, t2 napsal:

Nedá mi to nedat sem tenhle obrázek stáhnutý tady z fóra: Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce? 

Pouze pro ty, kdo tuhle trilogii sledují každých pár let znovu a znovu, neb vzpomínka na mládí. Jako třeba já...

Odesláno
Právě teď, Drvoštěp napsal:

Pěkné starší digitálky, větší velice pěkný, patrně nenošený stav, funk - Starožitnosti

Dobrý den všem, zaujaly mě tyto hodinky z Aukra, co jsou to vlastně zač? Značka, typ....? Koupil jsem je za pár kaček, funkčnost neznámá,  jsou už na cestě k novému majiteli. Jsou vzhledově jakoby ve stylu steampunku, verneovky nebo film vynález zkázy.🧐😀 Děkuji za jakékoliv info. 👍

Odesláno

V pohodě, hlavně že se mi líbí, dyť von je tak vošklivej že je až tak krásnej oproti uhlazenejm Casiim.😍 

Adoptuju to jako nečistokrevnýho vořecha na ulici.

Ale na každodenní nošení, to zas né. Jen jestli je půjdou rozchodit, no uvidím.🤔

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...