akai Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Tak ja se k tobe pridam... a ok , takhle ti to sedi. A ne nevymenili jsme si je , ja si jen za uplatu nechal original tah (viz. kalkulacky...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Super,jako najdi 5 rozdilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Ty proste jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Nedávno jsem s dětmi po letech zkouknul dnes už starý film "Back to the future III.". Myslím, že v závěru filmu by doktůrkovi, na jejich parním časostroji v podobě létající lokomotivy, tyhle hamiltoní časoměrky na ruce rozhodně slušely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Nedá mi to nedat sem tenhle obrázek stáhnutý tady z fóra: Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 před 11 hodinami, t2 napsal: Nedá mi to nedat sem tenhle obrázek stáhnutý tady z fóra: Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce? Pouze pro ty, kdo tuhle trilogii sledují každých pár let znovu a znovu, neb vzpomínka na mládí. Jako třeba já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 To je co za rok ty seika?pekny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Datum kdy sly do prodeje nevim, plus minus 2010-2012? Jinak nejaky odkazy byly zde ve vlakne + treba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Vcera na doma, dnes na ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 GMW-B5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drvoštěp Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drvoštěp Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Právě teď, Drvoštěp napsal: Dobrý den všem, zaujaly mě tyto hodinky z Aukra, co jsou to vlastně zač? Značka, typ....? Koupil jsem je za pár kaček, funkčnost neznámá, jsou už na cestě k novému majiteli. Jsou vzhledově jakoby ve stylu steampunku, verneovky nebo film vynález zkázy. Děkuji za jakékoliv info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Nechci ti kazit radost, ale vypadají na čistokrevné vietnamce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drvoštěp Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 V pohodě, hlavně že se mi líbí, dyť von je tak vošklivej že je až tak krásnej oproti uhlazenejm Casiim. Adoptuju to jako nečistokrevnýho vořecha na ulici. Ale na každodenní nošení, to zas né. Jen jestli je půjdou rozchodit, no uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se