Barbossa Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Konečně dorazily tři proužky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Původní tah mi nějak nesedl, tož sme přezuli …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Já dnes tyto Pro zajímavost stav před oživením, vylovením, vyčištěním a odbahněním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 8 hodinami, Gombo napsal: Pěkná barva displeje. Ne že by zlepšovala čitelnost, ale vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 (upraveno) před 8 hodinami, Radimk napsal: Nutně potřebuji bezel s červenými nápisy. Nemá někdo tip, který na tuto klasiku pasuje? Tak to máš blbý. V originále nic s červenýma nápisama není. Možná nějaký aftermarket. Nebo skusit vlastní tvořivost. Sehnat červenou barvu a nanášet zlehka do zářezů původních písmen a okraje pak otřít než to na nich zatuhne. Náhradní stejnej bezel seženeš bez problémů, takže i kdyby se to nepovedlo nic se neděje. Upraveno 10. března 2023 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Dneska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 před 17 hodinami, MartyH napsal: Já dnes tyto Pro zajímavost stav před oživením, vylovením, vyčištěním a odbahněním CD-40. A odkud byly vyloveny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 před 2 hodinami, casiotron napsal: CD-40. A odkud byly vyloveny? To nevím, ale nejspíš někde u pobřeží Japonska. Koupil jsem je v sadě a ani jsem nečekal, že naskočí. Jediné, co se mi nepovedlo rozchodit, je světýlko. Evidentně je někde na desce nějaký zkrat, protože namísto rozsvícené žárovičky se mi aktivují všechny segmenty displeje... Mám z nich ale samozřejmě radost, i když stav není zrovna nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Dnes Timex s korunkou. Prepinanie funkcii, svetlo a nastavenie sa ovlada korunkou. Da sa 2x vyriahnut a pootacanim sa prepinaju funkcie a po vyriahnuti sa nastavuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 před 5 hodinami, Gombo napsal: Dnes Timex s korunkou. Prepinanie funkcii, svetlo a nastavenie sa ovlada korunkou. Da sa 2x vyriahnut a pootacanim sa prepinaju funkcie a po vyriahnuti sa nastavuju. No prosím, ovládání korunkou i na Timexech. To jsem ani nevěděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 A dnes taketo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Řemen z jiných digi Timex ale docela sedí. Čitelnost displeje je perfektní. To mám u digi Timex rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Timexy mám rád, mají většinou i promyšlené ovládání a funkce, že má člověk pocit, že se někdo snažil je udělat praktické. Navíc Indiglo osvětlení je nejlepší, co může být. Casio mělo svůj Illuminátor, což je vlastně to samé, ale z nepochopitelného důvodu ho snad úplně přestali používat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 před 25 minutami, Chilliluk napsal: Timexy mám rád, mají většinou i promyšlené ovládání a funkce, že má člověk pocit, že se někdo snažil je udělat praktické. Navíc Indiglo osvětlení je nejlepší, co může být. Casio mělo svůj Illuminátor, což je vlastně to samé, ale z nepochopitelného důvodu ho snad úplně přestali používat. Ano,přesně tak.Navíc u Timex jde přehazovat datum den/měsíc a naopak. Přitom taková blbost ale potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Kafíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Jakkoli mi už s Casiem došla trpělivost, tak tyhle vypadají skvěle. Tahle doba se už nevrátí, kdy na trhu bylo takové množství kvalitně udělaných digitálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 V 10. 3. 2023 v 20:08, t2 napsal: Tak to máš blbý. V originále nic s červenýma nápisama není. Možná nějaký aftermarket. Nebo skusit vlastní tvořivost. Sehnat červenou barvu a nanášet zlehka do zářezů původních písmen a okraje pak otřít než to na nich zatuhne. Náhradní stejnej bezel seženeš bez problémů, takže i kdyby se to nepovedlo nic se neděje. Na Aliexpresu mají, to jo, ale to se mi trochu ekluje. Koupil sem i original "plastotah" ( a zdvojnásobil cenu hodinek ) A moje tvořivost.. to radši ne, to by byl teda hodně punk.. Takže asi nic, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Dnes “otloukanky” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Já mám dneska taky Timexy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se