Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak musim taky priznat, mam je rad moc a jeste jednou diky viz. vedle.
-apropo , nevidels nekdo nekde specifika kolik mely udavanou presnost? popr. i vydrz batt. po dvou letech jsem zacinal i byt lehce nervozni zda se neco uvnitr nedeje. Nechtel jsem do nich zbytecne sahat kdy i korunka se nedava ven uplne trivialne (teda pokud se nevi jak). Ale jo vse ok tak to jen nezakriknout tuktuktuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Gombo napsal:

99D50AEA-5A69-4B48-859D-1F2029721DB6.jpeg

Ty se mi líbí. Až na tu linku naplácnutou na spodní řádek číslic. I když chápu, že nad ní asi jsou zobrazeny další znaky.
Připomínají mi techno tvary některých Seiko z 80. a 90. let.

Koukám, že se i Timex vrhnul na reinkarnace osmdesátek, v jejich podání tedy "reissue" modely.
Červenomodrá varianta vypadá hustě hasičsky. Hovínková je zajímavá. Dělají jich mraky barev.
Ovšem tyhle tvoje jsou tvarově čistější. Fakt mě nadchly, asi jsem se zamiloval... Prý je to model z roku 1994.

A ty dobové tištěné reklamy, i když na jiný model...:

timex-ad-1.jpg.d575fe18888eb849cb1d32b3cc347d8a.jpgtimex-ad-2.jpg.ae68da5e3b2ef2a54decae3734683994.jpgtimex-ad-3.thumb.jpg.b1c648f5d8a9285d4fdaa6bec3971c72.jpg

A jedna dobová videochuťovka.

A tak ještě jedna, protože tohle se Indiglo podsvícení upřít nedá.

A tak ještě poslední, která mi nějak připomíná film Krotitelé duchů.

A už konec plevelení vlákna. Nemohl jsem si to odpustit...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk
před 2 hodinami, nicmoc napsal:

Pěkný je máš.První dojmy?

První dojmy musím říct jen pozitivní, zatím velká spokojenost. Je to úleva po těch nesmyslných Casio modulech, kde vždy chybí naprosto zásadní nastavení nebo funkce. Tady prostě někdo udělal hodinky, které jsou skutečně pracovní/sportovní a nehrají si na to, že musí stát ranec - stály mě 1200,- Kč a za tu cenu jsou perfektní. Držák volného konce pásku zapadá do drážky, takže neustále neklouže dolů. Datum se dá nastavit na DEN-MĚSÍC, takže náš formát. Osvětlení perfektní, pokud chceš, svítí pořád, dokud nepřestaneš mačkat tlačítka, takže je v pohodě nastavíš i v úplné tmě. Na nic si nehrají, přitom plní funkce klasických digitálek velice dobře. Jedině možná jsou takové menší, ale to je subjektivní, já mám velké zápěstí, tak na mě by mohly být větší...ale zase někdo s menším zápěstím to ocení a co si budeme povídat, menší hodinky se rovná pohodlnější nošení.

Jako bonus já osobně vidím i to, že jsou to prostě pořád ty starý dobrý digi jako dřív - člověk má s nimi pocit, že starý dobrý časy ještě neskončily. Když se podívám na dnešní moderní G-Shocky, tak se mi dělá zle. Tam už zůstává normální jen původní řada 5600.

Možná si mohli odpustit zeshora ty 4 rádoby šroubky, které jsou tam jen pro okrasu - to se mi nikdy na žádných hodinkách nelíbilo. No ale to je jen o tom, co se komu líbí. Funkčně jim nemám co vytknout.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Chilliluk napsal:

První dojmy musím říct jen pozitivní, zatím velká spokojenost. Je to úleva po těch nesmyslných Casio modulech, kde vždy chybí naprosto zásadní nastavení nebo funkce. Tady prostě někdo udělal hodinky, které jsou skutečně pracovní/sportovní a nehrají si na to, že musí stát ranec - stály mě 1200,- Kč a za tu cenu jsou perfektní. Držák volného konce pásku zapadá do drážky, takže neustále neklouže dolů. Datum se dá nastavit na DEN-MĚSÍC, takže náš formát. Osvětlení perfektní, pokud chceš, svítí pořád, dokud nepřestaneš mačkat tlačítka, takže je v pohodě nastavíš i v úplné tmě. Na nic si nehrají, přitom plní funkce klasických digitálek velice dobře. Jedině možná jsou takové menší, ale to je subjektivní, já mám velké zápěstí, tak na mě by mohly být větší...ale zase někdo s menším zápěstím to ocení a co si budeme povídat, menší hodinky se rovná pohodlnější nošení.

Jako bonus já osobně vidím i to, že jsou to prostě pořád ty starý dobrý digi jako dřív - člověk má s nimi pocit, že starý dobrý časy ještě neskončily. Když se podívám na dnešní moderní G-Shocky, tak se mi dělá zle. Tam už zůstává normální jen původní řada 5600.

Možná si mohli odpustit zeshora ty 4 rádoby šroubky, které jsou tam jen pro okrasu - to se mi nikdy na žádných hodinkách nelíbilo. No ale to je jen o tom, co se komu líbí. Funkčně jim nemám co vytknout.

Díky za vyčerpávající info. Za ty peníze není co řešit. Ať slouží.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Úplně nejvíc se mi líbí to Indiglo. Já si poslední dobou vybírám digi, které nešetří baterkou - už mě štvou všechny ty soláry a eko-drive a 10 year battery atd. Prostě ať to svítí a na baterku těch pár korun snad ještě mám. V dnešní době naprostého plýtvání vším si hrát na to, že strašně šetřím pitomou baterku u hodinek, přitom si nemůžu ani pořádně posvítit, abych viděl, kolik je hodin, mi přijde uhozený.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...