Frostie Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jj, paráda. Také jsem zjistil, že zrovna tyto digi jsou pro mladou generaci velmi lákavé. Už jsem pořizoval dvoje pro děti bratra a velice rady je nosí. Serizuji jim je jednou za čas, pravidelná přesnost +4-5 sec/měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Dneska JP 200W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Tak jsem provedl mensi tuning a nasadil pohodlny siliconRios Richmond s preklapeckou drazsi nez digosky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 ľaľa čo som našiel doma... prvá polovica 80. rokov, našťastie tam baterka nebola ale aj tak potrebujú opravu a 20e sa mi na ne veľmi nechce dať ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Tak jsem provedl mensi tuning a nasadil pohodlny siliconRios Richmond s preklapeckou drazsi nez digosky:)Obávám se, že jsi tímto cenu hodinek přesáhl asi pětinásobnę... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 ľaľa čo som našiel doma... prvá polovica 80. rokov, našťastie tam baterka nebola ale aj tak potrebujú opravu a 20e sa mi na ne veľmi nechce dať ?Moc pěkný. Dámská varianta moc k vidění není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Dneska tohle starý poctivý železo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 To je prostě nestárnoucí klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Dneska tohle starý poctivý železo.Tieto som mal dlhých 8 rokov, až kým som ich nerozbil, nechtiac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Dneska tohle starý poctivý železo.Zrovna dnes jsem na ně koukal do výlohy.. Moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Takový kovový? Ty asi ve vyloze neměli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Zrovna dnes jsem na ně koukal do výlohy.. Moc pěkné. A kde ta výloha je? Já že bych je při tom koukání rovnou hned vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Tak jestli tyhle někde maj, tak bych je vykoupil všechny co maj na prodejně. Ale bacha aby to nebyly nový pokovený plastovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Tak jestli tyhle někde maj, tak bych je vykoupil všechny co maj na prodejně. Ale bacha aby to nebyly nový pokovený plastovky. Viz moje narážka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Se to tady pěkně rozproudilo..Já se všem moc omlouvám, opět se ukázala moje velká nezkušenost.. Byly jim sice podobné, avšak úplně jiné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Se to tady pěkně rozproudilo..Já se všem moc omlouvám, opět se ukázala moje velká nezkušenost.. Byly jim sice podobné, avšak úplně jiné.. To je jasný. Casio má v nabídce hodinky ve stylu digitálek z 80. let. Za výlohou vypadají lákavě, že by je člověk snad i koupil. Ale jak je vezmeš do ruky, je to jenom navoněná bída v podobě namaskovaného plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 (upraveno) To je jasný. Casio má v nabídce hodinky ve stylu digitálek z 80. let. Za výlohou vypadají lákavě, že by je člověk snad i koupil. Ale jak je vezmeš do ruky, je to jenom navoněná bída v podobě namaskovaného plastu. Přesně.. A to jsem docela vážně uvažoval o koupi... Upraveno 23. února 2016 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 To už je lepší koupit F91W, ty byly plastové vždy, s ocelovým dýnkem, a na nic si nehrají. Jen je nutno dávat pozor na někdy více než zdařilé napodobeniny, které se liší pouze v detailech typu font potisku nebo barva osvětlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Přesně.. A to jsem docela vážně uvažoval o koupi...Ale tak to si je klidně kup. Nestojí svět a svojí službu na lítačku ti udělají. Navíc modul uvnitř je spolehlivý. Akorát se holt budeš muset připravit na to, že se ti začnou po čase loupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Ano. Třeba tyhle B640WD-1AEF se mi jeví jako velmi přitažlivé. Bohužel jsou to jen ty plasťáky.. No, ještě uvidíme..Mám takový malý pocit, že pomalu ale jistě začínám chytat ten váš "chronobundus". Tak nějak nosím troje hodinky a pořád mi to nechce stačit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se