Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Jj, paráda. Také jsem zjistil, že zrovna tyto digi jsou pro mladou generaci velmi lákavé. Už jsem pořizoval dvoje pro děti bratra a velice rady je nosí. Serizuji jim je jednou za čas, pravidelná přesnost +4-5 sec/měsíc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ľaľa čo som našiel doma... :eek: prvá polovica 80. rokov, našťastie tam baterka nebola ale aj tak potrebujú opravu a 20e sa mi na ne veľmi nechce dať :D   ?

post-38180-0-54687700-1456048579_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Se to tady pěkně rozproudilo..

Já se všem moc omlouvám, opět se ukázala moje velká nezkušenost.. Byly jim sice podobné, avšak úplně jiné..  :frusty:

To je jasný. Casio má v nabídce hodinky ve stylu digitálek z 80. let. Za výlohou vypadají lákavě, že by je člověk snad i koupil. Ale jak je vezmeš do ruky, je to jenom navoněná bída v podobě namaskovaného plastu. 

Odkaz ke komentáři

To je jasný. Casio má v nabídce hodinky ve stylu digitálek z 80. let. Za výlohou vypadají lákavě, že by je člověk snad i koupil. Ale jak je vezmeš do ruky, je to jenom navoněná bída v podobě namaskovaného plastu. 

Přesně..  :jawdrop:

A to jsem docela vážně uvažoval o koupi... 

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odkaz ke komentáři

To už je lepší koupit F91W, ty byly plastové vždy, s ocelovým dýnkem, a na nic si nehrají. Jen je nutno dávat pozor na někdy více než zdařilé napodobeniny, které se liší pouze v detailech typu font potisku nebo barva osvětlení

Odkaz ke komentáři

Přesně.. :jawdrop:

A to jsem docela vážně uvažoval o koupi...

Ale tak to si je klidně kup. Nestojí svět a svojí službu na lítačku ti udělají. Navíc modul uvnitř je spolehlivý. Akorát se holt budeš muset připravit na to, že se ti začnou po čase loupat.
Odkaz ke komentáři

Ano. Třeba tyhle B640WD-1AEF se mi jeví jako velmi přitažlivé. Bohužel jsou to jen ty plasťáky.. No, ještě uvidíme..

Mám takový malý pocit, že pomalu ale jistě začínám chytat ten váš "chronobundus". Tak nějak nosím troje hodinky a pořád mi to nechce stačit..  :bag:

post-39848-0-17476300-1456269304_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...