bleriot11 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Zajimave stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Tak a je to tady... velikonoční nadílka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Tak a je to tady... velikonoční nadílka Krásné!Mimochodem ta klávesnice má slušnou patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Pekný sviatočný deň prajem všetkým. Dnes na ruke konečne oživené 128 S010. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Škoda, že nevydrží, ale dizajnovky jsou to pěkný, to zase jo. Stejně jako ty jejich další digi modely. O modelu Sparc MGS s rotorem ani nemluvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Jednou se zena vydaril darek a jsem s nimi uz druhym rokem nadmiru spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 1 hodinou, MartyH napsal: Krásné! Mimochodem ta klávesnice má slušnou patinu. To je klávesnice u starého počítače, co mám na hraní si s DOSem - Pentium I 133Mhz. Je to jen zažloutlé klasicky od sluníčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) před 10 hodinami, Chilliluk napsal: Tak a je to tady... velikonoční nadílka před 10 hodinami, Chilliluk napsal: Tak a je to tady... velikonoční nadílka Tak nakoniec si ich prikupil. No parada:) Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 No už jsem to nevydržel a můžu říct, že jsem z nich nadšený. Asi je jen tak z ruky nesundám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Casia BM-100 jsou super hodinky, vždycky mi přišly zajímavé. Před několika málo lety jsem je dokonce objevil v jednom hodinářství úplně nové, tak jsem je samozřejmě musel vzít. Jak to ale bývá, už je zase nemám. Spoustu pozdějších modelů Protrek nemělo tak vybavený modul jako tyto, tomu jsem se vždy divil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 V 8. 4. 2023 v 18:52, Chilliluk napsal: Casia BM-100 jsou super hodinky, vždycky mi přišly zajímavé. Před několika málo lety jsem je dokonce objevil v jednom hodinářství úplně nové, tak jsem je samozřejmě musel vzít. Jak to ale bývá, už je zase nemám. Spoustu pozdějších modelů Protrek nemělo tak vybavený modul jako tyto, tomu jsem se vždy divil. Já je miluju, pro mě jsou jedny z nejpovedenějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Když přišly tehdá na trh, tak jsem nechtěl věřit, že dokážou všechno to, co o nich píšou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Ja dnes tieto Citizeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Taky jsem si dnes vzal kulaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 A já si říkám, proč stojí dneska všechno za h… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se