siwi Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Před pár týdny jsem se o ně popral, Předpokládám, že někdo místní Jinak jsou moc fajn, rok 76. Ale tahat je moc nebudu, na rasení je kocour. Moc krásná hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Vieš mi dať presné typové označenie??? RADO Cermamica Digital, jiný digi se za posledních dvacet let nedělaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Tak dneska Advance. Líbí se mi na nich ten kalendář. Podobný jsem měl na Twinceptech od Casia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Dneska DEP 600 na výstavě motorek v Holešovicích. Jinak výstava nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pollackx Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Prosím, můžete mi prosím pomoct? Dostal jsem od kamaráda hodinky Timex digitály. Nevíte přesně co to je za typ a v jaké je přibližně ceně? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Timex Expedition, v použitém stavu tak max za 300 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Tak jsem přezul moje AW 80 D na originální Casio kaučuk, řekl bych, že jim to celkem sluší a jsou hezky lehké. Na léto půjdou zase na stainless steel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Dneska DEP 600 na výstavě motorek v Holešovicích. Jinak výstava nic moc Nechceš mi ty hodinky prodat zpátky? Začínám si říkat, že jsem je asi neměl prodávat, když vidím, jak jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Nechceš mi ty hodinky prodat zpátky? Začínám si říkat, že jsem je asi neměl prodávat, když vidím, jak jsou super Ani ne Jinak dneska tyhle krásky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tak dneska jsem musel provětrat nový márliny:Jinak modul 248 je boží. Má stopky na prvním místě, což je logický a super. Nechápu proč je teď dávají vždy až jako poslední. Při používání stopek označují pípnutím každých deset minut jako to umí modul 437 ( CA53W ). Dále při zapnutém signálu pípají kromě v celou i v půl. Modul je jednoduchý a přehledný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tak to je paráda, s tím pípnutim v půl jsem se ještě nesetkal. Předpokládám, že mají celoocelové pouzdro. Jen škoda toho sklíčka, ale myslím, že nějakou pastou na displeje by to snad trochu srovnat šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Pípnutí v půl mají ještě moduly 106 (vlastně předchůdce 248), 103 a myslim 118. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Předpokládám, že mají celoocelové pouzdro. Jen škoda toho sklíčka, ale myslím, že nějakou pastou na displeje by to snad trochu srovnat šlo.Jo pouzdro je poctivej kus kovu se screwbackem. Jinak sklo je sklo, ne žádnej plast. Asi ho nechám tak jak je. Aspoň nebude škoda je nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Dnešní podvečer s W-780 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Dneska kosmíče : Zjistil jsem, že v každou celou přes display přeletí kometa nebo co to je. Upraveno 11. března 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Dneska Marliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 polovraky DB55W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Dnes nový přírůstek. CASIO W-215H-8AVDF: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Když tak koukam na ten tvar, tak mi to přijde jako nějaký pokračování řady DW-2XX (200,210,240,260). Taková zase snaha o retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Snaha o retro tam určitě patrná je, což byl právě důvod, proč se mi hned zalíbily. Moderním nedefinovatelným tvarům s množstvím malých displejíčků jsem dosud na chuť nepřišel> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se