bleriot11 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Dnes se jede na vylet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Moje nejoblibenejsi digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Kdybych je mel,tak asi budou taky moje nejoblibenejsi.Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Krása pánové! Z čeho v tom máš modul @Lisky? Vypadá to zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 V tom Liskyho modelu to tak má být. Ten modul tam patří. Já dneska tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 před 9 hodinami, MartyH napsal: Krása pánové! Z čeho v tom máš modul @Lisky? Vypadá to zajímavě. To je modul 128, Casio S010. Pomerne komplikovaný je tam veľa pružiniek,asi 9, už si nepamätam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 před 9 hodinami, Lisky napsal: To je modul 128, Casio S010. Pomerne komplikovaný je tam veľa pružiniek,asi 9, už si nepamätam před 10 hodinami, t2 napsal: V tom Liskyho modelu to tak má být. Ten modul tam patří. Jo aha, tak to mě tedy nenapadlo! Vidím to poprvé a připadá mi, jako by to vůbec nezapadalo do konceptu Casio. Připadá mi to, jako by zkoušeli další cestu, kterou ale nakonec opustili. Prostě slepá vývojová větev. Každopádně díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 (upraveno) No ono to neni original modul Casio, aj ked ho Casio pouzivalo. Tento modul sa pouzival v X dalsich znackach a aj s roznymi rozlozeniami disleja. Ktore su zamenitelne. Mam ich kopu. Upraveno 17. července 2023 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 před 1 hodinou, Gombo napsal: No ono to neni original modul Casio, aj ked ho Casio pouzivalo. Tento modul sa pouzival v X dalsich znackach a aj s roznymi rozlozeniami disleja. Ktore su zamenitelne. Mam ich kopu. Áno je to tak, ten modul som videl aj v iných značkach digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 A na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Jsou super! Povedly se ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Ty Seika jsou super! Já dneska jen plasťáčky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Diky i tady, jj sou super a jak pisu zde orig naramek by se hodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se