t2 Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 V 20. 9. 2023 v 20:50, t2 napsal: Narazil jsem nahodou zde na tytez s jinym naramkem nejspis origo... delali to ve vice verzich nebo jsi nahradil? Pokud bys potreboval tento, tak by cenove asi nebyl problem, neco jsem odsud bral a postovne ok +euzona= 0 TAX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 Já jsem náramek nahradil za dva zbytky od Casia (každá půlka jiná). Origo jsem sundal a někde ho mám. Má prasklý a odpadlý jazýček na zaklapnutí a původní majitel přihnul boky spony aby to jakštakš drželo, ale jde to hrozně blbě. S touto stránkou nemám žádné zkušenosti, tak na to juknu. Díky za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Casio TIC-10, sluneční kováky oceláky šroubováky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 před 2 minutami, jendazhor napsal: Casio TIC-10, sluneční kováky oceláky šroubováky Máš je krásné! Pořádné a bytelné hodinky, navíc elegantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Díky. Jo, tak to tys je tu měl. Zaujalo mě, že ty tvoje mají leštěné boky těla i náramku a ty mé jsou celé matné. Tak koukám na web a zjišťuju, že byly ještě i v matném provedení s jakýmsi textilním nebo pryžovým páskem. Dnes jsem si na nich jen tak ze zvědavosti zjišťoval časy západu a východu slunce a počítali to tak dlouho, že jsem se bál, aby se jim zasekl mozek. Ale nakonec to po pár desítkách sekund vyplivly. Ty moje asi jedou na původní akumulátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Je to drobná, ale zajímavá odlišnost ve zpracování. Každopádně kovový tah za mě jednoznačně vede, ta verze s páskem se mi moc nelíbí. Jinak máš pravdu, že to zobrazení časů východu a západu sluníčka trvá věčnost . Co se týká akumulátoru, loni jsem do jedněch kupoval Maxell ML2016 za necelé dvě stovky. U druhých mám akumulátor pravděpodobně ještě původní a ten už nemá prakticky žádnou kapacitu. Odpočívají tedy v šuplíku a čekají, až se rozhoupu sehnat baterku i pro ně... Z mého pohledu se jedná o boží a skvěle zpracovaný Made in Japan model, kterému chybí snad jen řízení rádiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 385 kiláků v sedle malého pohodáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Tak jsem kromě těch černých, které jsem sem dával nedávno, pořídil i zlaťáky. Já vím, Citizen to není, ale za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 1 minutou, Hantronix napsal: Tak jsem kromě těch černých, které jsem sem dával nedávno, pořídil i zlaťáky. Já vím, Citizen to není, ale za ty prachy. Náhodou jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 13 hodinami, t2 napsal: Pěkné a hlavně ta technologie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Já dnes něco obyč… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 3 hodinami, MartyH napsal: Já dnes něco obyč… Sú pekné. Je to solár alebo len imitácia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Zdravím všetkých. Ja dnes na ruke tieto. Dosť som sa potrápil s nimi, ale podarilo sa ich oživiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 2 minutami, Lisky napsal: Zdravím všetkých. Ja dnes na ruke tieto. Dosť som sa potrápil s nimi, ale podarilo sa ich oživiť Gratuluju k dobré práci! Je to pěkný kousek a když se navíc povede přivést ho k životu, člověku pak ty hodinky přirostou ještě více k srdci. Tedy alespoň já to tak mám... Jinak k tvému dotazu, jde opravdu o solární článek. Jen mám dojem, že je nezávislý na baterii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se