Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

V 20. 9. 2023 v 20:50, t2 napsal:

xIMG_20230920_140809.jpg

Narazil jsem nahodou zde na tytez s jinym naramkem nejspis origo... delali to ve vice verzich nebo jsi nahradil?
Pokud bys potreboval tento, tak by cenove asi nebyl problem, neco jsem odsud bral a postovne ok +euzona= 0 TAX

217976140_233632903_tcimg_7869F64F.jpg.b957ec5b328394e68ac07b32c21a6b0a.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem náramek nahradil za dva zbytky od Casia (každá půlka jiná). Origo jsem sundal a někde ho mám. Má prasklý a odpadlý jazýček na zaklapnutí a původní majitel přihnul boky spony aby to jakštakš drželo, ale jde to hrozně blbě. S touto stránkou nemám žádné zkušenosti, tak na to juknu. Díky za odkaz 👍

Odkaz ke komentáři

Díky. Jo, tak to tys je tu měl.
Zaujalo mě, že ty tvoje mají leštěné boky těla i náramku a ty mé jsou celé matné. Tak koukám na web a zjišťuju, že byly ještě i v matném provedení s jakýmsi textilním nebo pryžovým páskem.
Dnes jsem si na nich jen tak ze zvědavosti zjišťoval časy západu a východu slunce a počítali to tak dlouho, že jsem se bál, aby se jim zasekl mozek. Ale nakonec to po pár desítkách sekund vyplivly.
Ty moje asi jedou na původní akumulátor.

Odkaz ke komentáři

Je to drobná, ale zajímavá odlišnost ve zpracování. Každopádně kovový tah za mě jednoznačně vede, ta verze s páskem se mi moc nelíbí.

Jinak máš pravdu, že to zobrazení časů východu a západu sluníčka trvá věčnost 😄.

Co se týká akumulátoru, loni jsem do jedněch kupoval Maxell ML2016 za necelé dvě stovky. U druhých mám akumulátor pravděpodobně ještě původní a ten už nemá prakticky žádnou kapacitu. Odpočívají tedy v šuplíku a čekají, až se rozhoupu sehnat baterku i pro ně...

Z mého pohledu se jedná o boží a skvěle zpracovaný Made in Japan model, kterému chybí snad jen řízení rádiem. 🙂

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Lisky napsal:

Zdravím všetkých. Ja dnes na ruke tieto. Dosť som sa potrápil s nimi, ale podarilo sa ich oživiť🙂

Gratuluju k dobré práci! 😉

Je to pěkný kousek a když se navíc povede přivést ho k životu, člověku pak ty hodinky přirostou ještě více k srdci. Tedy alespoň já to tak mám... 🙂

Jinak k tvému dotazu, jde opravdu o solární článek. Jen mám dojem, že je nezávislý na baterii.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...