Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lisky, pěkný jednoduchý a přehledný kousek. A taky malý a přitom odolný. Mám je ve verzi A904-5060 a celkem rád je nosím. Na to, že jim je skoro 40 let, je úctyhodné, jak šlapou bez problémů.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Moc tam toho displeje nemám, ale přece jen, ana-digi to jsou, tak to sem taky patří.

IMG_0505.jpg

Odesláno

@t2 to vypadá skoro jako kola SLR! Slušné kombo👍

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Hodinky moc pěkné, celkově s tím jemným tahem působí moc dobře. Co je to přesně za typ?

Odesláno
Hodinky moc pěkné, celkově s tím jemným tahem působí moc dobře. Co je to přesně za typ?

Jj, ten tah nemá chybu, taky se mi moc líbí.
Jinak je to model SA-500G s modulem 145. Jsou velmi příjemné na nošení, mají pouhých 6 mm vysoké pouzdro, člověk o nich tedy ani neví. Stejný modul je i v SA-54G, které jsou dokonce ještě o 1 mm tenčí.
9ae65bb94542c43f1c63364cde8f6213.jpg
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Díky. Vypadají parádně, jen škoda, že na moji ruku by byly moc malé, ke mně se hodí spíš něco velkého, i když se mi malé a tenké hodinky líbí. Ty druhé mají taky dost zajímavý tah...poslední dobou si všímám těch tahů daleko víc než dřív. Kdysi mi šlo jen o hodinky a napral jsem na ně klidně cokoli, jen aby se daly nějak nosit, ale v poslední době přikládám tahu čím dál větší váhu 🙂 

Odesláno
před 4 hodinami, MartyH napsal:

Také jsem vybral zlaté emoji846.png

Ty mám ve stříbrné. Teď ale čekají na novou batt.

Dopol:

yIMG_20231112_123438.jpg.b3802c273cf1ba8987969f6cbe2a5b9f.jpg

Odpol:

xIMG_20231112_160405.jpg.f0cadb4cd7465b12d5939842bdf5e43d.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...