Olin.uj Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 17 hodinami, MartyH napsal: Také jsem vybral zlaté Moc pěkné, decentní.. Vypadají opravdu dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 I já jsem od včerejška na podobné vlně.. Menší, tenké.. To že je mám na ruce.. skoro ani nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 1 minutou, Olin.uj napsal: I já jsem od včerejška na podobné vlně.. Menší, tenké.. To že je mám na ruce.. skoro ani nevím. Tak ty jsou parádní! Líbí se mi jednak celkový design hodinek, ale i ten důraz na barevné sladění vč. displeje. Chci se zeptat, to Int znamená přesně co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 12 minutami, MartyH napsal: Tak ty jsou parádní! Líbí se mi jednak celkový design hodinek, ale i ten důraz na barevné sladění vč. displeje. Chci se zeptat, to Int znamená přesně co? Lap-Int slouží jako druhé tlačítko pro seřízení hodinek.. A jinak po jeho samostatném stlačení se ukáže celá datumovka a po druhém stlačení se u samotných hodin změní vteřiny na den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Lap-Int slouží jako druhé tlačítko pro seřízení hodinek.. A jinak po jeho samostatném stlačení se ukáže celá datumovka a po druhém stlačení se u samotných hodin změní vteřiny na den..Ok, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 44 minutami, Olin.uj napsal: I já jsem od včerejška na podobné vlně.. Menší, tenké.. To že je mám na ruce.. skoro ani nevím. Pekné. Orienty ešte nemám, asi si jedny budem musieť zadovážiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Samé superí kousky, které bych měl jednou rád ve své sbírce . Já dnes díky @akai tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 3 hodinami, elde999 napsal: Samé superí kousky, které bych měl jednou rád ve své sbírce . Já dnes díky @akai tyto: Ty mi tehdy (1994) přišly jako úplný technický zázrak. A přenos dat optickým snímáním barevných proužků z CRT obrazovky vypadal jako ze sci-fi (ostatně ve vesmíru byly). Sice to byla slepá cesta, ale hodinky vypadají pořád dobře. Konkrétně tenhle model je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 20 hodinami, jendazhor napsal: Ty mi tehdy (1994) přišly jako úplný technický zázrak. A přenos dat optickým snímáním barevných proužků z CRT obrazovky vypadal jako ze sci-fi (ostatně ve vesmíru byly). Sice to byla slepá cesta, ale hodinky vypadají pořád dobře. Konkrétně tenhle model je super. nemas prosim Ta nejaky katalog alebo prospekt, obrazky k tym ficuram? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Dnes to není moje ruka, ale ruka mé ženy - Casio A1000 MCG-9EF Ve skutečnosti jsou hezčí než foto v eshopu. Celokovové provedení, minerální sklíčko, pod sklíčkem perleť. Podsvícení je bílé a celkem rovnoměrné a jasné. Jen ten modul je (za ty prachy) celkem jednoduchý. Jen čas, datum, stopky a budík. Toť vše. Ale i tak se jí moc líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 8 minutami, Hantronix napsal: Dnes to není moje ruka, ale ruka mé ženy - Casio A1000 MCG-9EF Ve skutečnosti jsou hezčí než foto v eshopu. Celokovové provedení, minerální sklíčko, pod sklíčkem perleť. Podsvícení je bílé a celkem rovnoměrné a jasné. Jen ten modul je (za ty prachy) celkem jednoduchý. Jen čas, datum, stopky a budík. Toť vše. Ale i tak se jí moc líbily. Pěkné, jednoduché a přitom elegantní. Paní moc sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 (upraveno) před 3 hodinami, Harwey napsal: nemas prosim Ta nejaky katalog alebo prospekt, obrazky k tym ficuram? Prospekt z webu a dobová reklama. Je toho na webu více. Upraveno 15. listopadu 2023 uživatelem elde999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 4 hodinami, Harwey napsal: nemas prosim Ta nejaky katalog alebo prospekt, obrazky k tym ficuram? Základní historie Datalinku je třeba na wikipedii. Článek o nich třeba tady. Tady je třeba návod k datalink softwaru na PC. Je toho na webu dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 včera: Dneska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 včera: Dneska: Dneska W34?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se