Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, Olin.uj napsal:

I já jsem od včerejška na podobné vlně.. Menší, tenké.. To že je mám na ruce.. skoro ani nevím. 

InShot_20231113_102330172.jpg

Tak ty jsou parádní! Líbí se mi jednak celkový design hodinek, ale i ten důraz na barevné sladění vč. displeje. 👌

Chci se zeptat, to Int znamená přesně co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, MartyH napsal:

Tak ty jsou parádní! Líbí se mi jednak celkový design hodinek, ale i ten důraz na barevné sladění vč. displeje. 👌

Chci se zeptat, to Int znamená přesně co?

Lap-Int slouží jako druhé tlačítko pro seřízení hodinek.. A jinak po jeho samostatném stlačení se ukáže celá datumovka a po druhém stlačení se u samotných hodin změní vteřiny na den..

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, elde999 napsal:

Samé superí kousky, které bych měl jednou rád ve své sbírce :).

Já dnes díky @akai tyto:

obrázek_2023-11-14_085544335.png

Ty mi tehdy (1994) přišly jako úplný technický zázrak. A přenos dat optickým snímáním barevných proužků z CRT obrazovky vypadal jako ze sci-fi (ostatně ve vesmíru byly). Sice to byla slepá cesta, ale hodinky vypadají pořád dobře. Konkrétně tenhle model je super.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, jendazhor napsal:

Ty mi tehdy (1994) přišly jako úplný technický zázrak. A přenos dat optickým snímáním barevných proužků z CRT obrazovky vypadal jako ze sci-fi (ostatně ve vesmíru byly). Sice to byla slepá cesta, ale hodinky vypadají pořád dobře. Konkrétně tenhle model je super.

nemas prosim Ta nejaky katalog alebo prospekt, obrazky k tym ficuram? 

Odkaz ke komentáři

Dnes to není moje ruka, ale ruka mé ženy - Casio A1000 MCG-9EF Ve skutečnosti jsou hezčí než foto v eshopu. Celokovové provedení, minerální sklíčko, pod sklíčkem perleť. Podsvícení je bílé a celkem rovnoměrné a jasné. Jen ten modul je (za ty prachy) celkem jednoduchý. Jen čas, datum, stopky a budík. Toť vše. Ale i tak se jí moc líbily.

Casio_A1000.jpg

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Hantronix napsal:

Dnes to není moje ruka, ale ruka mé ženy - Casio A1000 MCG-9EF Ve skutečnosti jsou hezčí než foto v eshopu. Celokovové provedení, minerální sklíčko, pod sklíčkem perleť. Podsvícení je bílé a celkem rovnoměrné a jasné. Jen ten modul je (za ty prachy) celkem jednoduchý. Jen čas, datum, stopky a budík. Toť vše. Ale i tak se jí moc líbily.

Casio_A1000.jpg

Pěkné, jednoduché a přitom elegantní. Paní moc sluší. 😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...