MartyH Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 To teda jo, tolik informací na tak malém prostoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 před 21 hodinami, MartyH napsal: To teda jo, tolik informací na tak malém prostoru! Tak dúfam že tieto sa budú páčiť viac. Inak tie Levis-ky nie sú celkom obyčajné, majú aj stopky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 před 13 minutami, Lisky napsal: Tak dúfam že tieto sa budú páčiť viac. Inak tie Levis-ky nie sú celkom obyčajné, majú aj stopky. Krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Už jsem tu dlouho nebyl a koukám samé krásné kousky, u všech se u mne projevily známky Pavlovova reflexu Ale jak se říká, ševče, drž se svého kopyta, tak já dnes tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 No prosím, bowling jsem na herních hodinkách ještě neviděl. A že už jsem na nich viděl kde co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Moc pěkné, obzvláště ten bowling je tedy peckovní! Já dnes něco obyč. I když vlastně ne tak úplně. U tohoto modulu (415) se mi líbí jeho zpracování, vypadá jako integrovaný obvod, kde nožičky plní fci pro kontakt s displejem přes zebra gumičku. . Stejné je to např. u F-20W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 V 12. 12. 2023 v 6:34, MartyH napsal: Moc pěkné, obzvláště ten bowling je tedy peckovní! Já dnes něco obyč. I když vlastně ne tak úplně. U tohoto modulu (415) se mi líbí jeho zpracování, vypadá jako integrovaný obvod, kde nožičky plní fci pro kontakt s displejem přes zebra gumičku. . Stejné je to např. u F-20W. Byl to co nejlaciněji vytvořený modul a tím, že to s laciností přehnali, museli to potom u modulu 593 (590) udělat přeci jen lépe. Časem se konektorová gumička protačí mezerami mezi kontakty až to vytvoří vlnku a zobrazení displeje začne zlobit. Některé segmenty půjdou slabě, některé vůbec. Většina modulů 415 (595, 596), co se mi dostala do ruky, takto zlobila. A že jich bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Byl to co nejlaciněji vytvořený modul a tím, že to s laciností přehnali, museli to potom u modulu 593 (590) udělat přeci jen lépe. Časem se konektorová gumička protačí mezerami mezi kontakty až to vytvoří vlnku a zobrazení displeje začne zlobit. Některé segmenty půjdou slabě, některé vůbec. Většina modulů 415 (595, 596), co se mi dostala do ruky, takto zlobila. A že jich bylo...Souhlas s popisovaným problémem.Šlo sice o slepou cestu, ale ten nápad se mi, i přes ty nedostatky, líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Tak konečně dnes odfóliované a upravené - odříznuté koncovky pásku. Tak šup s nimi na ruku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Jsou parádní, ale co naplat, když na ně nevidím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Pěkně to stoupá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Paráda. Ten tvár do podkovy sa mi páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Jo, jo, dneska by mělo být alespoň trochu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 V 15. 12. 2023 v 12:20, jendazhor napsal: Jo, jo, dneska by mělo být alespoň trochu . Paráda! Moc pěkná sbírka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se