Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Moc pěkné, obzvláště ten bowling je tedy peckovní!
Já dnes něco obyč. I když vlastně ne tak úplně. U tohoto modulu (415) se mi líbí jeho zpracování, vypadá jako integrovaný obvod, kde nožičky plní fci pro kontakt s displejem přes zebra gumičku. . Stejné je to např. u F-20W.

1c2cc361fe80ceade8f359036465acb5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 12. 2023 v 6:34, MartyH napsal:

Moc pěkné, obzvláště ten bowling je tedy peckovní! emoji106.png
Já dnes něco obyč. I když vlastně ne tak úplně. U tohoto modulu (415) se mi líbí jeho zpracování, vypadá jako integrovaný obvod, kde nožičky plní fci pro kontakt s displejem přes zebra gumičku. emoji16.png. Stejné je to např. u F-20W.

1c2cc361fe80ceade8f359036465acb5.jpg

Byl to co nejlaciněji vytvořený modul a tím, že to s laciností přehnali, museli to potom u modulu 593 (590) udělat přeci jen lépe. Časem se konektorová gumička protačí mezerami mezi kontakty až to vytvoří vlnku a zobrazení displeje začne zlobit. Některé segmenty půjdou slabě, některé vůbec. Většina modulů 415 (595, 596), co se mi dostala do ruky, takto zlobila. A že jich bylo...

Odkaz ke komentáři

Byl to co nejlaciněji vytvořený modul a tím, že to s laciností přehnali, museli to potom u modulu 593 (590) udělat přeci jen lépe. Časem se konektorová gumička protačí mezerami mezi kontakty až to vytvoří vlnku a zobrazení displeje začne zlobit. Některé segmenty půjdou slabě, některé vůbec. Většina modulů 415 (595, 596), co se mi dostala do ruky, takto zlobila. A že jich bylo...

Souhlas s popisovaným problémem.
Šlo sice o slepou cestu, ale ten nápad se mi, i přes ty nedostatky, líbí.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...