MartyH Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Mazlíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 G Shock-om veľmi nefandim, ale tieto sú parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Nový prírastok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Nový prírastokJsou krásné!Gratuluji a tak trochu závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 před 15 minutami, MartyH napsal: Jsou krásné! Gratuluji a tak trochu závidím. Ďakujem. Bol som prekvapený, hneď naskočili, len som ich trochu očistil. Tešim sa z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 Vintage swiss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Pekné kúsky páni, ja dnes takéto, najnovší úlovok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Gratuluji k dalšímu parádnímu úlovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Ďakujem, pekne hrajú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Pěkný. Tahle verze s kytárkou je vtipná a hezky jim tam sedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 před 21 hodinami, t2 napsal: Vintage swiss Kurňa, ty jsou ale krásně mondénní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Před hodinou, jendazhor napsal: Kurňa, ty jsou ale krásně mondénní Mě to vždy slovně připomene: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 (upraveno) Jinak dneska CA 602. Nedávno se tu mihly, tak jsem se musel podívat po těch mých. Před pár lety jim zežvejkačkovatěla klávesnice a neměl jsem je od té doby na ruce. Docela mě překvapilo, že ještě jede batt. Mohla by tam sednout klávesnice z CA 53W, ale nějak se nemůžu dokopat ji sehnat a vyměnit. Taky mě překvapilo, že i v tomto stavu ještě jdou ovládat. Upraveno 10. ledna 2024 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Co tu klavesnici zkusit vyrobit.Zaklad je kopie klavesnice treba 3d tisk,tu zaformovat do lukoprenu a pak odlit cernym polyuretanem.Vyrabel jsem si polyuretanovy silentbloky na auto a ten matros je uzasnej.Pak jen osadit temi vodivymi kontakty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 To se mi zdá složité a náročné s nejistým výsledkem. Jednodušší je zjistit ve Fastu jestli jo a za kolik. Jenže ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 14 hodinami, t2 napsal: Jinak dneska CA 602. Nedávno se tu mihly, tak jsem se musel podívat po těch mých. Před pár lety jim zežvejkačkovatěla klávesnice a neměl jsem je od té doby na ruce. Docela mě překvapilo, že ještě jede batt. Mohla by tam sednout klávesnice z CA 53W, ale nějak se nemůžu dokopat ji sehnat a vyměnit. Taky mě překvapilo, že i v tomto stavu ještě jdou ovládat. Ja som ich tu daval pred par dnami. Som prekvapeny ako môže degradovať ta klavesnica. Ta na mojich je zatial ok. Keď ten problem vyriešiš daj vedieť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Ja dnes takéto. Menia farbu v zavislosti od osvetlenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se