Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Problém s klávesnicí jsem řešil u CS-82. Ta z CA-53W tam myslím nepasovala, tak mi ji kamarád 3D tiskem vyrobil z pryže. Není to tedy to pravé ořechové, ale výsledek není úplně špatný.

Co se týká spínačů, zde je to řešeno trochu jinak, takže vodivá vrstva se nemusela řešit.

Měl jsem trochu problém s usazením klávesnice. Původně jsem měl v plánu zalepit to silikonem, ale nakonec jsem použil akrylový tmel. To se ale nakonec neukázalo jako to nejlepší řešení. Sice to drží, ale ne, jak bych si představoval a ani po estetické stránce to není nic moc. Budu to muset ještě předělat...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 9,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 minutami, MartyH napsal:

Problém s klávesnicí jsem řešil u CS-82. Ta z CA-53W tam myslím nepasovala, tak mi ji kamarád 3D tiskem vyrobil z pryže. Není to tedy to pravé ořechové, ale výsledek není úplně špatný.

Co se týká spínačů, zde je to řešeno trochu jinak, takže vodivá vrstva se nemusela řešit.

Měl jsem trochu problém s usazením klávesnice. Původně jsem měl v plánu zalepit to silikonem, ale nakonec jsem použil akrylový tmel. To se ale nakonec neukázalo jako to nejlepší řešení. Sice to drží, ale ne, jak bych si představoval a ani po estetické stránce to není nic moc. Budu to muset ještě předělat...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nie je to najhoršie😉. Dobre vedieť do budúcna čomu sa vyhnúť.

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, Lisky napsal:

Ja dnes takéto. Menia farbu v zavislosti od osvetlenia.

Ten efekt je super.

Mám je taky, dokonce dvoje, ale ani jedny mi nefungují. Po vložení baterie chvíli šlapou, ale pak se prostě vypnou... 😞 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, MartyH napsal:

Ten efekt je super.

Mám je taky, dokonce dvoje, ale ani jedny mi nefungují. Po vložení baterie chvíli šlapou, ale pak se prostě vypnou... 😞 

Sú to pomerne dostupné moduly, aj ja mam v nich už druhý.

Odkaz ke komentáři

Dopol:

odpol:

Odkaz ke komentáři

Nový přírůstek, Lorus R2325PX 9 🙂

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Kristian.nov napsal:

2x w36

Žlutý i červený tečky 😃

Pěkná dvojčátka. 🙂

Verzi s červenými tečkami bych taky velmi nutně potřeboval! 😄

Odkaz ke komentáři

@MartyH to byl s mým slabším zrakem a brýlemi jeden z hlavních parametrů výběru. Jinak baterie v nich vložená je typu CR 2016, dle výrobce průměrná výdrž 3 roky. Na toto posouzení je mám samozřejmě velmi krátce. 

P.S. tvé Casia jsou rovněž parádní!

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Zdravím, páni, nuž, parádne vintage kúsky sa tu nájdu😃. Ja dnes veľmi budget friendly, ale veľkú radosť z nich mám. Sú aspoň takým odkazom na slávnych predkov 😃

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...