MartyH Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 15 hodinami, MartyH napsal: Pekný kúsok aj tie všetky v pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Dnes takéto. Nie celkom výstavné, ale plne funkčné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna před 4 hodinami, Lisky napsal: Dnes takéto. Nie celkom výstavné, ale plne funkčné. Paráda s patinou času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Nová ozdoba zápästia mojej pravej ruky: Casio G-Shock GW-9500-1ER Mudman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 5 hodinami, Lisky napsal: Pěkný. I ten zahnědlý displej. Ricohů už moc k vidění a koupi není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dnes zase niečo nové. R11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dnes zase niečo nové. R11.Super, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dík moc. Večer som ich oživil, tak išli na ruku. Pozerám, že na foto je ten display tmavý ale to len tieň padá na neho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dnes Twincepty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Twincepty jsou super i s illuminátorem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Tříručkové Twincepty Já dneska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Tříručkové Twincepty Já dneska: Ty jsou ovšem boží! Mám rád tento styl, ocelové a elegantní. Co je to vlastně za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Ty moje jsou WV-M400, ale existují i jako iRange IRW-M200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Ty moje jsou WV-M400, ale existují i jako iRange IRW-M200.Ok, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se