MartyH Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března A188Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března V 10. 3. 2024 v 18:58, MartyH napsal: Jinak v tom jejich značení AQ řady taky nevidím moc logiku... Podle mě to znamená Analogue Quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března V 10. 3. 2024 v 18:58, MartyH napsal: Vyteklá baterie sežrala kontakty + část pouzdra. Zajímavé bylo, že to u kladného pólu to nebylo vůbec patrné, takže než jsem na to přišel, proběhly asi 4 rozborky/sborky... Ostatní části modulu byly naštěstí téměř nedotčené. Celkový stav pouzdra je ale nic moc. Každopádně je to zajímavý kus, navíc s kovovou mechanikou, takže poputuje do sbírky. A k tomu ta radost, když konečně naskočily! Však to znáte. Řikáš, že na čtvrtý pokus se to dá? Já je mám a po jednom pokusu jsem to vzdal. Tak to ještě asi zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Podle mě to znamená Analogue Quartz.Já měl na mysli spíš tu číselnou část. Přijde mi, že to moc neodpovídá chronologicky. Ale nějaký systém jistě mít budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Řikáš, že na čtvrtý pokus se to dá? Já je mám a po jednom pokusu jsem to vzdal. Tak to ještě asi zkusím.Určitě jim dej ještě šanci, stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Zrcadlové "Forgotten Future" převlečené do full metalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 13 hodinami, t2 napsal: Samé dvojky, také vysvedčenie by som bral. Inak pekný kúsok. Ja dnes takéto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Texas (co) instruments digitálky, ještě funkční. Cca 1978 nebo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Dnes niečo nové z včerajšej zásielky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Dnes niečo nové z včerajšej zásielky.Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Dnes Casio W-62 v tristním, nicméně funkčním stavu. Na displeji byl leak v rozích, zkusil jsem tedy metodu vytlačování, kterou tu nedávno zmiňoval @Kristian.nov . Pokusil jsem se defekt rozprostřít do rohů, kde není tolik vidět a myslím, že výsledek není špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Ještě detail před a po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Raritní verze, tu bych měl asi pohledat. Na tom obrázku kde jsou hodinky složené bledning není vůbec vidět. Dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března MarryH, super, dobrý výsledok. Ja dnes Citizen P110. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se