akai Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května před 52 minutami, Gombo napsal: Takze prvy kus: Fajn, zacals temi jenz mne zaujaly nejvic. a super ! Union Carbide -ty mne uz taky nekolikrat prakvapily nevytecenim, nekdy sem u nich pozoroval jakoby zakaleni do tmava minusove plosky ale nevytekly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května před 4 hodinami, Gombo napsal: Takze prvy kus: Piratron 70te roky, srobovacie dynko s gumickou, Keramicky modul a co ma najviac prekvapilo, boli v nich povodne baterky a neboli vytecene. Snazim sa ich nejak odfotit mobilom… Pořádnej kus železa a keramiky. Jo, už jsem se s takovou baterií taky v některých setkal. A taky byla zachovalá. Asi nějakej slušnej tehdejší matroš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května V 27. 4. 2024 v 12:44, Kristian.nov napsal: Cosmo phase V 3. 5. 2024 v 20:02, t2 napsal: Cosmo phase - jedna z nejzajímavějších funkcí na hodinkách. S praktičností je to už horší, ale designově je to fakt pecka. Nemáte náhodou někdo Cosmo phase, Moon graph a Bio graph? Všechny 3. Mají podobné rozložení displeje. Líbilo by se mi foto všech těchto tří vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Od nakupu stale kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května před 13 hodinami, Hantronix napsal: Nemáte náhodou někdo Cosmo phase, Moon graph a Bio graph? Všechny 3. Mají podobné rozložení displeje. Líbilo by se mi foto všech těchto tří vedle sebe. Jo mám. Zkusím foto, zítra nebo "brzy". Dneska tyhle slimky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května V 6. 5. 2024 v 8:17, Hantronix napsal: Cosmo phase - jedna z nejzajímavějších funkcí na hodinkách. S praktičností je to už horší, ale designově je to fakt pecka. Nemáte náhodou někdo Cosmo phase, Moon graph a Bio graph? Všechny 3. Mají podobné rozložení displeje. Líbilo by se mi foto všech těchto tří vedle sebe. Mám ještě Bio graph, vyfotím je pak spolu. Po Moon graph pasu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Tak tady je ta trojice (jen rychlomobilovka) Jinak dneska tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Super svatá trojice t2. Ty Cosmo phase mi scházejí… Já dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Parádní kompozice @bleriot11 .Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května V 7. 5. 2024 v 18:06, t2 napsal: Tak tady je ta trojice (jen rychlomobilovka) Parádní trojka. Škoda že v těch bio graph není taky baterie. Ale i tak pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Cudliky ve predu se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se