Borra Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Tady lítá tolik různých hodinek, nikdy mě to nepřestane udivovat, co je tady neustále k vidění, všichni tu máte parádní a zajímavé kousky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna V 20. 8. 2024 v 15:08, MartyH napsal: Pěkné. Mám s tímto modulem několik kousků od Alby a připadá mi dost nepřesný. Klidně i více než plus minuta za měsíc. Máš to taky tak? Trosku se predbihaji,ale moc to neresim.Digitalky spis nosim jako doplnek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna To je šroub! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Super sroub i hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna @t2 Po vymene batt.... V zakl. rezimu zobrazi nahled na mesic(1) a soucasne blika aktualni den(2) To neni ovsem vse a mezi kazdym bliknutim se rozsviti postupne(jako dnesni blinkry) prvni dny v tydnu(3). Ne vsude se zacina pondelim... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Jak už jsem tu kdysi tyhle Ricoh chválil, musím se opakovat. Zajímavý kousek a moc jich nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Souhlas s @jendazhor, navíc je máš v parádním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Diky², to byla tenkrat nahoda (a trochu vic jsem sledoval) a sem rad ze se zadarilo. Ricoh jsou k videni malo a to mne zaujalo, tech nekolik exemplaru jenz se se stestim povedly sem sem uz daval a nyni doslo na vymenu batt... -apropo : baterie je otocena minusem nahoru takze pripadne vyteceni az tolik neohrozuje ... viz: A pridam jeste jedny kde batt. taky tak, tydle uz standardnejsi -no az na korunku jenz chodi asi nejspolehliveji z tech co mam. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Ricohy jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Dopol: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Odpol: 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se