Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Hezky tvarovaný hranáče. Tyhle SDB-500W se mi prostě líbí. A to i v jejich jiných barevných variantách (a že jich bylo). Ovšem takto černé s decentními oranžovými prvky jsou možná za mě nejhezčí. I když třeba celooranžové jsou taky slušný. A ani mi a nich nechybí ta spodní nálepka.👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, jendazhor napsal:

Hezky tvarovaný hranáče. Tyhle SDB-500W se mi prostě líbí. A to i v jejich jiných barevných variantách (a že jich bylo). Ovšem takto černé s decentními oranžovými prvky jsou možná za mě nejhezčí. I když třeba celooranžové jsou taky slušný. A ani mi a nich nechybí ta spodní nálepka.👍

Taky se mi líbí jak tvarem, tak i barevnou kombinací. Kupoval jsem je před pár lety za pár stovek na Aukru. Modulu něco chybělo, mám pocit, že nějaké pružinky, ale hlavně pouzdro bylo v docela bídném stavu. Na několika místech byl ulámaný plast a bohužel chyběla ta zmiňovaná nálepka. Ale třeba akrylové sklíčko bylo v ucházejícím stavu. Takže proběhla, snad úspěšná, plastická operace za pomoci dvousložkového lepidla, nějaké to obroušení, leštění, prostě regenerační a omlazovací kůra. Nálepku jsem chtěl původně někde splašit, ale zatím to nedopadlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...