Lisky Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2024 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Dnes na ruke jedny šuplikove, určené primárne na náhradné diely. Nič nové na stole tak som sa pustil do opravy. A podarilo sa 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Kontrola a výměna baterií 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Dobrá práce @Lisky . Krása @Olin.uj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Hezky tvarovaný hranáče. Tyhle SDB-500W se mi prostě líbí. A to i v jejich jiných barevných variantách (a že jich bylo). Ovšem takto černé s decentními oranžovými prvky jsou možná za mě nejhezčí. I když třeba celooranžové jsou taky slušný. A ani mi a nich nechybí ta spodní nálepka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 před 24 minutami, jendazhor napsal: Hezky tvarovaný hranáče. Tyhle SDB-500W se mi prostě líbí. A to i v jejich jiných barevných variantách (a že jich bylo). Ovšem takto černé s decentními oranžovými prvky jsou možná za mě nejhezčí. I když třeba celooranžové jsou taky slušný. A ani mi a nich nechybí ta spodní nálepka. Taky se mi líbí jak tvarem, tak i barevnou kombinací. Kupoval jsem je před pár lety za pár stovek na Aukru. Modulu něco chybělo, mám pocit, že nějaké pružinky, ale hlavně pouzdro bylo v docela bídném stavu. Na několika místech byl ulámaný plast a bohužel chyběla ta zmiňovaná nálepka. Ale třeba akrylové sklíčko bylo v ucházejícím stavu. Takže proběhla, snad úspěšná, plastická operace za pomoci dvousložkového lepidla, nějaké to obroušení, leštění, prostě regenerační a omlazovací kůra. Nálepku jsem chtěl původně někde splašit, ale zatím to nedopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Po dlouhý době nejkrásnější Casio všech dob 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Súhlasím. Tiež ich mám a aj keď nie sú najvzácnejšie pre mňa sú najkrajšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 před 13 hodinami, Kristian.nov napsal: nejkrásnější Casio všech dob Zajímavá myšlenka. Zkusil jsem si vybrat taky svoje "nejkrásnější Casia" a zjistil jsem, že je to docela fuška. Výsledek zatím nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 S tím rozhodováním o nejkrásnějších Casio modelech by to bylo dost těžké. I kdybych měl vybírat jen z těch mých. Natož ze všech tisíců modelů. U mě dnes už spíše sváteční. A koukám, že budu muset změnit rok pro správné datum. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Nejoblíbenější Casia? To jste mi nasadili brouka do hlavy . Dneska Seika. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Nesmíte brát všechno tak vážně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Odpoledne bylo trochu práce venku, takže jakože "outdoor". Trochu jsem navázal na můj minulý titanový týden. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Ty jsou boží @Lisky! Jak tady byla řeč o nejoblíbenějších Casio, tyto obyč patří mezi ně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se