Jeronimo Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Kdysi dávno jsem na Chronomagu našel vlákno, které se věnovalo téhle disciplíně. Pak bohužel zmizely fotky a dnes nemůžu najít ani vlákno. Pamatuji, že tam byly prezentovány parádní kousky i v NOS stavu. Tak se neváhejte pochlubit. Mám tady jedny Swiss made BASIS 17 Jewels. Uvnitř by měl tikat manuální Baumgartner 582. Hodinkám jsem nasadil docela padnoucí 18mm Sicura tah, který mi doma zůstal. Takový lepší Kovotex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ty jsou krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Něco v quartzu. Pánské: Dámské: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Tak přidám něco do Dugeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 A ještě jednou Dugena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 tvoje nejpěknější hodinky a ty je nevezmeš na sraz....se poseru... příště je pls vezmi Laďa Kdysi dávno jsem na Chronomagu našel vlákno, které se věnovalo téhle disciplíně. Pak bohužel zmizely fotky a dnes nemůžu najít ani vlákno. Pamatuji, že tam byly prezentovány parádní kousky i v NOS stavu. Tak se neváhejte pochlubit. Mám tady jedny Swiss made BASIS 17 Jewels. Uvnitř by měl tikat manuální Baumgartner 582. Hodinkám jsem nasadil docela padnoucí 18mm Sicura tah, který mi doma zůstal. Takový lepší Kovotex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ty jsou krásný!Díky Něco v quartzu.Honzo, teda ty quartzky jsou opradu obskurní. To už patří do kategorie Hard coore DSC00166.JPGTak přidám něco do DugenyFajne Miro. tvoje nejpěknější hodinky a ty je nevezmeš na sraz....se poseru... příště je pls vezmi LaďaTy jo. Teprve dnes jsem je dal do pucu. Nějak nestíhám. Kolega mi před chvílí psal, že by to v životě na ruku nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ukradl jsem Vítovi foto šaramantních zlacených Swiss made LUCERNE. Víte promiň, ale musel jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 To je zajímavý, že já mám ty fotky vždycky ze všech nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 tak příští sraz je vem, chtěl jsem je tak před 2-3 měsíci koupit, rád bych se jim podíval na cifr až je budeš prodávat dej echo..... Ty jo. Teprve dnes jsem je dal do pucu. Nějak nestíhám. Kolega mi před chvílí psal, že by to v životě na ruku nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 máš to jak fotky z Aukra čoveče pod zářivkou v kuchyni z ruky, to nedám ani já :) To je zajímavý, že já mám ty fotky vždycky ze všech nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 To je zajímavý, že já mám ty fotky vždycky ze všech nejlepší Zajímavé Šefíldky s koplikací datumu a vteřinovky. tak příští sraz je vem, chtěl jsem je tak před 2-3 měsíci koupit, rád bych se jim podíval na cifr až je budeš prodávat dej echo.....Rozumím, provádím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KankX Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 velice zajímavé kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 bylo to přímo pod zářivkou z digestoře :-) Já mám ty fotky vždycky děsný , poraďte mi vaše fotofígle , prosím máš to jak fotky z Aukra čoveče pod zářivkou v kuchyni z ruky, to nedám ani já :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 asi tady nejsem ten pravý na rady, ale chce to foťák, dobré světlo, pevnou ruku nebo stativ je škoda když máš tak pěkné kousky, fotit to pod digestoří bylo to přímo pod zářivkou z digestoře :-) Já mám ty fotky vždycky děsný , poraďte mi vaše fotofígle , prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Já bych shrnul hlavní výhodu a nevýhodu jump hodinek z mého úhlu pohledu asi takhle: - hlavní mínus: jsou to hlavně produkty "low end" produkce s obyčejnými strojky a většinou jen mosaznými pouzdry s povrchovkou jako je chrom. - hlavní plus: snad žádné hodinky nebudí na ruce takovou pozornost, jako tyhle. Moje Omegy mi snad ještě nikdo ani nepochválil, ale na "digitál" Ruhly se už pár lidí ptalo, co že to mám na ruce a udiveně koukali, když jsem jim je předváděl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tenhle KELEK by měl být v oceli a určitě by tě nurazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 jo ty jsem viděl tak před měsícem na Ebay, docela dost peněz to bylo, tuším......ale jsou fakt pěkné..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Představoval jsem si kde co, ale že to bude taková bomba jsem nepočítal. Přesně podle mého gusta. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Představoval jsem si kde co, ale že to bude taková bomba jsem nepočítal. Přesně podle mého gusta. Gratuluju.Dík. Doufám, že mi negratuluješ ke KELEKŮM. Ty totiž nejsou moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se