Lvcas Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Od prototypu HB SIA až po prvý let lietadla poháňaným slnečným žiarením okolo sveta. Asi takto by som opísal dobrodružstvo projektu SOLAR IMPULS, ktorý už v roku 2010 neostal iba na papieri. Aj keď vtedy nebol ešte pripravený obletieť svet, svoju misiu si splnil. Viac info: Omega Speedmaster Skywalker X-33 Solar Impulse
Kristian.nov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Já si nemůžu pomoct... mě se to strašně líbí!
prischera Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Tak to jsou po velmi dlouhé době baterkáče, které bych mohl mít. Tedy až na velikost, ale jinak super. A to NATO k nim sedne skvěle. Sakra už aby je měli v Praze skladem, moc rád bych ho zkusil na bondovky .
Jakubisko Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Zajímavé! Skywalker se ještě nedostal pořádně do distribuce a už má limitku
farkyostrava Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Paradni ... luneta s lumi a vubec je to perfektne barevne vytunene ...
joejog Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 tak nějak by se dalo očekávat , že budou mít solární pohon, ale o tom není žádná zmínka, takže asi nejsou. I když ciferník jako solární vypadá. Rozhodně by tomu solár slušel
Jarett Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Já měl ty původní Solar Impulse HB-SIA GMT a ty se mi líbily mnohem víc. Ale tady jsou zase zajímavě zkombinované barvy http://www.omegawatches.com/collection/speedmaster/hb-sia/presentation/speedmaster-hb-sia
gougy Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Vy mě dávate hoši.tyhle jsou "frajerský", ty druhý zase "férový"
CL95 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Zelená modrá pro blázna dobrá, ale teda tohle se mi moc líbí :-)
ava Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Nezbývá než počkat, jak budou vypadat živě. Naštěstí mám ohledně hodinek vyřešeno a můžu se piplat v tom, jestli normální, nebo limitku. Ale už vidím, jak koupím limitku , k tomu tah a budu spokojený. Tady je odkaz, kde jste mě pomohli dostat se k X33 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79577-pánské-hodinky-úplně-definitivn%C3%AD/page-9
Kristian.nov Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Nezbývá než počkat, jak budou vypadat živě. Naštěstí mám ohledně hodinek vyřešeno a můžu se piplat v tom, jestli normální, nebo limitku. Ale už vidím, jak koupím limitku , k tomu tah a budu spokojený. Tady je odkaz, kde jste mě pomohli dostat se k X33 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79577-pánské-hodinky-úplně-definitivn%C3%AD/page-9Tak to se moc tesim na zivy fotky...
cigi Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Dám to i sem: Stylisticky jsou skvělý, ale k projektu na soláro bych si představoval hodinky na soláro, což se jaksi nekoná, a to je podle mne klasická kapitalisticko komerční kašírka ( jeden model - víc barev ciferníků) . Taky mám raději certifikát NASA, než ESA. Ovšem na léto jsou efektnější, než trochu šedivá nelimitka, to bez pochyby. Upraveno 24. února 2015 uživatelem cigi
gougy Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Dám to i sem: Stylisticky jsou skvělý, ale k projektu na soláro bych si představoval hodinky na soláro, což se jaksi nekoná, a to je podle mne klasická kapitalisticko komerční kašírka ( jeden model - víc barev ciferníků) . Taky mám raději certifikát NASA, než ESA. Ovšem na léto jsou efektnější, než trochu šedivá nelimitka, to bez pochyby.jj, navíc ty, co si ava objednal, se dají tak krásně hodit na barevné letní NATO (nylon od Omega, nebo kůže od místních mistrů), že to snad až ani není možné
NAO Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Po dlouhé době quartzky, které se mně vážně líbí.
Murphy97 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 vcera letiste Zürich, butik Omega - rychlocvak pres sklo vitriny...
ATOM Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Velice nehezke...ten vykousany cifr, to je sila...
Fade Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Na nich se mi líbí akorát to jejich nato, protože je na ruce boží. Akorát ta jeho barva jde mimo mě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se