Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky kluci. Ještě chvílu stejně budu hledat. Jsem nerozhodnej, jak mladá šestnáctka :)

• Odpovědi 461
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky kluci. Ještě chvílu stejně budu hledat. Jsem nerozhodnej, jak mladá šestnáctka :)

Ešte tam je do tretice SRP579, aj keď osobne by som sa radšej pozrel na novú limitku SRP651, ak už teda Ťa láka tento typ hodiniek.

post-957-0-46473100-1428439671_thumb.jpg

Odesláno

Stinger konecne! To ti, ale trvalo napisat oznacenie tohto modelu. Dockal som sa.

McStinger poprosím. Stinger mi môže hovoriť iba StanoBare, lebo vie, že by som ho neudrel (©instant) :)

Čo sa týka SRP651, netušil som, že stále túžiš po názve modelu, však už sa objavili všade.

Odesláno

pyta sa ucitelka v skolke maleho piplika: No, Ludko, a ako povies ked dostanes lizatko? No? Noooo? Popohana ho, nadvihuje spiklenecky obocie, aby prekonala pomyselny ostych. Ale pipl bol uz v detstve taky.. nuz, iny, ako ostatne deti. Tak mu chce pomoct: Noooo, Ludko, ved predsa carovne slovicko! A pipl: ABRAKADABRA!

Odesláno

Uuh... ale ten konstrast leskleho shroudu a matnej vlozky na lunete.... nemam na to este nazor :-)  Shroud na darth tune je matny a ladi to k matnej vlozke viac. Ale je to asi len vec zvyku

Odesláno

SD tuny maju tiez vela leskleho a nie su zato buzna. Inak povedane, ziadne tuna nie su buzna. Takze zamieta sa :-)

Odesláno

mne sa pacia, aj nalestene, a moc... povedal by som, ze su popici, ale to je neslusne :-) A siahne po nich len ten kto vie o co ide si myslim, aspon v nasich koncinach, azia ma nezaujima... U nas si to proste nejaky kohut narcis nekupi len preto ze su leskle, ci sa mylim?

Odesláno

... btw neviete nahodou ci sa chysta nejaky nasledujuci model za SKX013 ktore zjavne skoncili? v danej velkostnej/cenovej triede tu zatial nebolo nic spominane...

• po 3 týdnech...
Odesláno

predstavujem si ako by tam pasovala luneta zo spring tuny, cize leskla...

teraz je to dost kontrastne.

zaujimalo by ma ako su tie shroudy odolne... lebo na darth tuna ani moc nie je.

Odesláno

Proc ty shroudy nedelaji ocelove, nebo titanove a vymysli chujoviny? :(.

Odesláno

preco? lepsie to ladi k naolejovanym bicepsom na plazi..

Tak to pak ano, to mne nenapadlo :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...