Baker Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Breitling Chronoliner Jsou divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Takový Sinn, no Ale líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Na první pohled fakt divný.. pak "dobrý Sinny", ale čim dýl na tom koukám, tim víc se mi to nějak líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Akurat som ich videl na breitling facebook page. Velmi pekny design "stravitelne bčka" vieme uz aj cenu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pro mě mají jediný problém, a sice nelícující tah k pouzdru jako u těch superhnusných Coltů. U SOH jsem mesh miloval, ale tady z něj nějak unešený nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Trochu divne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pro mě mají jediný problém, a sice nelícující tah k pouzdru jako u těch superhnusných Coltů. U SOH jsem mesh miloval, ale tady z něj nějak unešený nejsem. Asi bude varianta i pro Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Mě se líbí a na tomto tahu jsou imho mnohem lepší. Mesh je k nim příliš jemný. Moc hezký chrona. Navíc to vypadá, že Breitling upustil od těch šílených lunet a ciferníků s prapodivným fontem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lvcas Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Predpokladam ze na naramku Navitimer bude cena podobna modelu Navitimer World, ktory stoji uz po zvyseni 7150?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ufff, mě se teda líbí moc!! I na meshi se mi líbí... Co cena? Na stránkách píšou cena na vyžádání tak to bude zas paleta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pěkný chronograf. I na meshi vypadají dobře. Jen nožičky pouzdra dost připomínají Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Mne sa veľmi páčia Tento rok bude pre Breitling zaujímavý, plánujú zrušiť viac ako polovicu referencií. Pevne verím, že to bude krok správnym smerom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pro mě mají jediný problém, a sice nelícující tah k pouzdru jako u těch superhnusných Coltů. U SOH jsem mesh miloval, ale tady z něj nějak unešený nejsem.U nových Coltů se už poučili a doladili to zpět k pouzdru, ale u toho meshe mi to také nevadí. Jinak tento konkrétní model takovej nic moc, což je poslední dobou u většiny Breitlí, snad nejhorší jsou nové Steefishe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Nemám rád pidi ručičky, vyzáblé a nečitelné :-( Tento model je bohužel jasný příklad, pro mě zklamání i přesto, že Béčka poslední dobou žeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Líbí, příjemná změna. A doufám, že půjde o celou modelovou řadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Dneska jsem je měl v mejlu, ale tyhle B se mě vůbec nelíbí. Absolutně nečitelné, nesmyslné číslování na lunetě, malé ručičky, mesh hrozný, tak jako u všech B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Mě se líbí moc, číslování mi dává smysl i bych ho využil, ta keramika na lunetě jim sluší, a vůbec. Teď ještě co za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Dneska jsem je měl v mejlu, ale tyhle B se mě vůbec nelíbí. Absolutně nečitelné, nesmyslné číslování na lunetě, malé ručičky, mesh hrozný, tak jako u všech B. A čo nie je v poriadku s číslovaním na lunete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Škoda, že indexy jsou tištěné a luneta celá černá, kdyby měla jen černou vložku, bylo by to lepší.Ale jinak moc vydařená chrona a hlavně překvapení z hlediska designu. Za mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) Tak ta keramická část je vložka, kolem zbývá nepatrně kovu - je to vidět z fotek na stránce Breitlingu. S těma číslama těžko říct, ale i tak pecka. Upraveno 16. února 2015 uživatelem Ace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se