Flipik Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Drobný pokus o video pro primamagory Protože mi YT odmítá konvertovat wmv, (a já zase odmítám hledat soft, který by to zvládl), tak na YT jen malá ukázka. Celé video je ke stažení zde (heslo: chronomag ... a velikost souboru cca 8 Mb) https://www.youtube.com/watch?v=KVyfzuRY_o0
mazzi Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Díval jsem se jenom na teaser - nápad dobrý, ale srovnal bych hladinu moře a použil jinou barvu písma (bílá v první polovině videa není kontrastní a špatně se čte).
Honza.manta Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Každopádně by se Elton mohl od místních nápadů poučit a dávat taky něco takového na svoje stránky.
Flipik Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Díval jsem se jenom na teaser - nápad dobrý, ale srovnal bych hladinu moře a použil jinou barvu písma (bílá v první polovině videa není kontrastní a špatně se čte).Tak úplně ideální by bylo nahradit titulky hladem, ale můj na to jaksi nemá (např. Omega má skvělý ženský hlas). Jinak ta barva má být stříbrná, bílá dost tahá. O tom horizontu jsem přemýšlel, ale pak se to vykašlal :-)
mazzi Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Tak úplně ideální by bylo nahradit titulky hladem, ale můj na to jaksi nemá (např. Omega má skvělý ženský hlas). Jinak ta barva má být stříbrná, bílá dost tahá. O tom horizontu jsem přemýšlel, ale pak se to vykašlal :-) Stříbrná na monitoru neexistuje (je mimo gamut). Tmavší titulek by vypadal lépe. Ještě bych zkusil prolínačku mezi fotkou (dýnko) a videem (ciferník) prolnout do pohybující se vteřinovky a stejně pak prolínat z pohybu do fotky poslední fotky. Přijde mi to přirozenější.
Flipik Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Stříbrná na monitoru neexistuje (je mimo gamut). Tmavší titulek by vypadal lépe. Ještě bych zkusil prolínačku mezi fotkou (dýnko) a videem (ciferník) prolnout do pohybující se vteřinovky a stejně pak prolínat z pohybu do fotky poslední fotky. Přijde mi to přirozenější. Ta "stříbrná" je na origo videu daleko čitelnější, protože je to celé větší. To jsem chtěl taky, ale v malování to postě udělat nejde. Ve skutečnosti to video není video, protože program zvládá pouze práci s fotkami, takže do pohybující se vteřinovky to zkrátka nejde (chybí čas na prolnutí a pokud ho získám, tak jedině tím, že se vteřinovka zastaví)
Flipik Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Zapracoval jsem některé připomínky a zde je aktuální verze (bez hesla).
JZED Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Paráda, myslím, že by se Elton tady fakt měl přiučit. Třeba to teď přes PRIM Team půjde....
gougy Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Bezvadné skvělý námět a nápad, jak už výše napsáno - je se "tam v NMnM" čemu učit vždyť historie je v podstatě to jediné, na čem stavět...
Flipik Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 (upraveno) Chlapci díky, teď jsem konečně dokončil i YT verzi, tak jsem za chvíli dám odkaz. Upraveno 19. února 2015 uživatelem Flipik
Nodus Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Díííky je to úplně super, moc se mi to líbí :clap:
Flipik Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Díííky je to úplně super, moc se mi to líbí :clap: Díky, tak nějak to posílilo můj vztah k IGENům a třeba nejsem poslední Teď musím hlavně dohnat spánkový deficit za poslední týden
Honza.manta Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Super! A nejvíc se mi líbí, jak se na konci rozejdou.
Flipik Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Super! A nejvíc se mi líbí, jak se na konci rozejdou. Zrovna s tím jsem se docela patlal, aby to sedělo s tou hudbou ...
Hampejz Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Je to uplne super. Schvalne jsem zkusil kolik z mych fb pratel je postizeno stejne, soupnul to na fb....mno a...... Nikdo. Zadny like, zadny koment.....aspon, ze clovek muze obcas nahlednout zde )
bandicoot Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Výborný. Snad jen, že hodinky se "vrací", ale nikoliv "znovu", a F.V. měl myslím Sport II.
tmx Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Tady neco pro inspiraci, kam by se to mohlo ubirat. Samozrejme je to jiny level, ale treba to pomuze. Upraveno 22. února 2015 uživatelem tmx
Kristian.nov Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Výborný. Snad jen, že hodinky se "vrací", ale nikoliv "znovu", a F.V. měl myslím Sport II. na La Manch mě jedničky... dvojky až později... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7866-franti%C5%A1ek-venclovsk%C3%BD/ Jinak pěkná práce!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2015 uživatelem Kristian.nov
gougy Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Tady neco pro inspiraci, kam by se to mohlo ubirat. Samozrejme je to jiny level, ale treba to pomuze.Napiš do Eltonu :lol2:
Flipik Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Jo Bandi, ale při jiné příležitosti (Bajkal), jak píšou kluci níže. Každopádně i to je další střípek, který by se dal využít, jen by někdo musel chtít ... Výborný. Snad jen, že hodinky se "vrací", ale nikoliv "znovu", a F.V. měl myslím Sport II. Upraveno 22. února 2015 uživatelem Flipik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se