Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Povedl se mi parádní kousek. Nešlo odolat. Je ve výborném stavu, žádné kazy a má krásné modré ručky.

Potřebuji odhadnout stáří. Podle různých fór jsem odhadl buď 30tá léta nebo 50tá léta. Co vy na to?

post-643-1185266710.jpg

post-643-1185266724.jpg

post-643-1185266739.jpg

post-643-1185266748.jpg

Odesláno (upraveno)
Povedl se mi parádní kousek. Nešlo odolat. Je ve výborném stavu, žádné kazy a má krásné modré ručky.

Potřebuji odhadnout stáří. Podle různých fór jsem odhadl buď 30tá léta nebo 50tá léta. Co vy na to?

Co mi ten ciferník jen připomíná? :)

Ale Omegy jsou to pěkné.

post-344-1185267983.jpg

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

To VS: Tenhle design delalo mnoho vyrobcu kapesnich hodinek. Minuly tyden jsem neodolal a jedny zeleznicarske Molnija cibule jsem si taky objednal.

To Maxs: Diky moc. Moje maji cislo 8 411 839 takze mi to vychazi mezi roky 1935 - 1939 (tzn. mezivalecne). To je vyborny.

Odesláno

Kolik taková krása vyjde? (že jsem tak smělý a ptám se) :whistling:

Odesláno

Täk to je moc pěkný!!!

Snad se po něčem podobném pořádně podívám, jedny takový cibulky by se mi asi docela hodily.

Zatím jsem ale vždycky narazil na více čí méně poškozené kousky.

Odesláno

Mám identické po tátovi, také ve výborném stavu, IMHO byl tento design v příslušné době velmi obvyklý, jak už tady kdosi napsal. Mám ještě jedny, malounko větší, se stejnými ručkami i číslicemi, ale to vše včetně ciferníku ve zlatavém tónu.

Odesláno (upraveno)

Musim se priznat, ze jsem vyndal ze skrine svuj starsi oblek s vestickou, objednal jsem si k hodinkam retizek a chystam se nekdy vzit to do prace. Doufam, ze nebudu za trotla. Mam navic trochu bricho takze zrejme budu vypadat jako velkostatkar :D

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
Musim se priznat, ze jsem vyndal ze skrine svuj starsi oblek s vestickou, objednal jsem si k hodinkam retizek a chystam se nekdy vzit to do prace. Doufam, ze nebudu za trotla. Mam navic trochu bricho takze zrejme budu vypadat jako velkostatkar :D

To je úplně v pořádku, já se chystám v září na svatbu a taky si budu brát kapesní hodinky s řetízkem. Inu... pro ten styl by člověk udělal cokoliv :thumbsup_anim:

Odesláno

No velkostatkář nemuselo být špatné povolání. A co když si člověk po večerech ještě přivydělal třeba jako finanční magnát...

Já tedy třídílné obleky nenosím, takže cibule dávám jen do vnitřní kapsičky u saka, ale párkrát do měsíce je takto provětrám a bez problémů.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
Frantik> vyzerajú naozaj pekne a zachovalo. K tomu roku výroby - mrkni sem http://home.xnet.com/~cmaddox/omega_serial_numbers.html

Ak nepochodíš skús poslať mail priamo na Omegu. Mne už pár krát poslali švajčiarsky výrobcovia podľa sériového čísla rok a dokonca aj deň výroby. Poteší.

Na stránce Omega mají taková sériová čísla:

http://www.omegawatches.com/cu_vintage/img/movement.pdf

Upraveno uživatelem Kasp
Odesláno (upraveno)

Super.Ďakujem.

Chlapík v tom odkaze, čo som vložil píše, že je to +/- rok až dva.Toto bude presné.

Hneď to .pdf doplním do vlákna SERIAL.

Edit: ak ho tam nevložíš sám, samozrejme.Čo to máš v avatare?

Upraveno uživatelem maxs
Odesláno
Super.Ďakujem.

Chlapík v tom odkaze, čo som vložil píše, že je to +/- rok až dva.Toto bude presné.

Hneď to .pdf doplním do vlákna SERIAL.

Edit: ak ho tam nevložíš sám, samozrejme.Čo to máš v avatare?

Klidně to tam doplň.

V avataru velké Doxa Anti-Magnetique po dědovi, rok výroby asi 1914.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...