Frantik Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Povedl se mi parádní kousek. Nešlo odolat. Je ve výborném stavu, žádné kazy a má krásné modré ručky. Potřebuji odhadnout stáří. Podle různých fór jsem odhadl buď 30tá léta nebo 50tá léta. Co vy na to?
VS Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 (upraveno) Povedl se mi parádní kousek. Nešlo odolat. Je ve výborném stavu, žádné kazy a má krásné modré ručky. Potřebuji odhadnout stáří. Podle různých fór jsem odhadl buď 30tá léta nebo 50tá léta. Co vy na to? Co mi ten ciferník jen připomíná? Ale Omegy jsou to pěkné. Upraveno 24. července 2007 uživatelem VS
maxs Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Frantik> vyzerajú naozaj pekne a zachovalo. K tomu roku výroby - mrkni sem http://home.xnet.com/~cmaddox/omega_serial_numbers.html Ak nepochodíš skús poslať mail priamo na Omegu. Mne už pár krát poslali švajčiarsky výrobcovia podľa sériového čísla rok a dokonca aj deň výroby. Poteší.
Frantik Odesláno 24. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2007 To VS: Tenhle design delalo mnoho vyrobcu kapesnich hodinek. Minuly tyden jsem neodolal a jedny zeleznicarske Molnija cibule jsem si taky objednal. To Maxs: Diky moc. Moje maji cislo 8 411 839 takze mi to vychazi mezi roky 1935 - 1939 (tzn. mezivalecne). To je vyborny.
kopferkingel Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Povedl se mi parádní kousek. Nešlo odolat. Je ve výborném stavu, žádné kazy a má krásné modré ručky. Potřebuji odhadnout stáří. Podle různých fór jsem odhadl buď 30tá léta nebo 50tá léta. Co vy na to? Kolik taková krása vyjde? (že jsem tak smělý a ptám se)
Frantik Odesláno 24. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Kolik taková krása vyjde? (že jsem tak smělý a ptám se) 2 400,-
kopferkingel Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 2 400,- Tak to je docela přátelská cena musím říct. Nezbývá než gratulovat
Radimk Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Täk to je moc pěkný!!! Snad se po něčem podobném pořádně podívám, jedny takový cibulky by se mi asi docela hodily. Zatím jsem ale vždycky narazil na více čí méně poškozené kousky.
Frantik Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Byla to klika. Jsou z Aukra. Myslel jsem, ze pujdou v aukci daleko vis. Navic jsou docela male, asi tak 45 - 47 mm, takze uplne idealni.
vito Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Mám identické po tátovi, také ve výborném stavu, IMHO byl tento design v příslušné době velmi obvyklý, jak už tady kdosi napsal. Mám ještě jedny, malounko větší, se stejnými ručkami i číslicemi, ale to vše včetně ciferníku ve zlatavém tónu.
Frantik Odesláno 26. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2007 (upraveno) Musim se priznat, ze jsem vyndal ze skrine svuj starsi oblek s vestickou, objednal jsem si k hodinkam retizek a chystam se nekdy vzit to do prace. Doufam, ze nebudu za trotla. Mam navic trochu bricho takze zrejme budu vypadat jako velkostatkar Upraveno 26. července 2007 uživatelem Frantik
kopferkingel Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Musim se priznat, ze jsem vyndal ze skrine svuj starsi oblek s vestickou, objednal jsem si k hodinkam retizek a chystam se nekdy vzit to do prace. Doufam, ze nebudu za trotla. Mam navic trochu bricho takze zrejme budu vypadat jako velkostatkar To je úplně v pořádku, já se chystám v září na svatbu a taky si budu brát kapesní hodinky s řetízkem. Inu... pro ten styl by člověk udělal cokoliv
JJ Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Musim se priznat, ze jsem vyndal ze skrine svuj starsi oblek s vestickou, objednal jsem si k hodinkam retizek a chystam se nekdy vzit to do prace. Doufam, ze nebudu za trotla. Mam navic trochu bricho takze zrejme budu vypadat jako velkostatkar No velkostatkář nemuselo být špatné povolání. A co když si člověk po večerech ještě přivydělal třeba jako finanční magnát... Já tedy třídílné obleky nenosím, takže cibule dávám jen do vnitřní kapsičky u saka, ale párkrát do měsíce je takto provětrám a bez problémů.
Rudina Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Frantik> vyzerajú naozaj pekne a zachovalo. K tomu roku výroby - mrkni sem http://home.xnet.com/~cmaddox/omega_serial_numbers.html Děkuji, udělal jsi mi radost, aspoň teď vím, že Omegy co mám doma jsou z roku 1929
Frantik Odesláno 13. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 Ještě porovnání babiček a vnoučat
maxs Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 maxs Frantik> vyzerajú naozaj pekne a zachovalo. K tomu roku výroby - mrkni sem http://home.xnet.com/~cmaddox/omega_serial_numbers.html Děkuji, udělal jsi mi radost, aspoň teď vím, že Omegy co mám doma jsou z roku 1929 To som rád . S fotkou sa nepochváliš?
Kasp Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 (upraveno) Frantik> vyzerajú naozaj pekne a zachovalo. K tomu roku výroby - mrkni sem http://home.xnet.com/~cmaddox/omega_serial_numbers.html Ak nepochodíš skús poslať mail priamo na Omegu. Mne už pár krát poslali švajčiarsky výrobcovia podľa sériového čísla rok a dokonca aj deň výroby. Poteší. Na stránce Omega mají taková sériová čísla: http://www.omegawatches.com/cu_vintage/img/movement.pdf Upraveno 27. srpna 2007 uživatelem Kasp
maxs Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 (upraveno) Super.Ďakujem. Chlapík v tom odkaze, čo som vložil píše, že je to +/- rok až dva.Toto bude presné. Hneď to .pdf doplním do vlákna SERIAL. Edit: ak ho tam nevložíš sám, samozrejme.Čo to máš v avatare? Upraveno 27. srpna 2007 uživatelem maxs
Kasp Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Super.Ďakujem. Chlapík v tom odkaze, čo som vložil píše, že je to +/- rok až dva.Toto bude presné. Hneď to .pdf doplním do vlákna SERIAL. Edit: ak ho tam nevložíš sám, samozrejme.Čo to máš v avatare? Klidně to tam doplň. V avataru velké Doxa Anti-Magnetique po dědovi, rok výroby asi 1914.
Kasp Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 A tady ještě reklama z Národních listů z prosince 1929:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se