Návštěvník Snow Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 TAG Heuer Carrera (39mm) Calibre 6, COSC certified zdroj - http://journal.hautehorlogerie.org/en/article/tag-heuer-on-a-vintage-mood/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Pekny Tagy, jen tech 39 je hrozne malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Mi se libi...jeste nejaky pekny plechovy Jubilee by to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Mě se to moc líbí. Krásné retro a ta velikost tomu odpovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Pěkný to je a velikost ideální.Akorát by mě zajímala cena, u podobnejch modelů se mi TH zdá celkem nemilosrdnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Jsou nádherný, úplně z nich dýchá retro, přitom jsou současný. Navíc logo bez TAGu, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Pěkný to je a velikost ideální.Akorát by mě zajímala cena, u podobnejch modelů se mi TH zdá celkem nemilosrdnej..Souhlas. K ceně:AvailabilityFrom March 2015 (ex La Chaux-de-Fonds) Estimated Retail Price Switzerland: 3?200 CHFEurope: 2?750 EURNorth America: 3?500 USDJapan (without tax): 350?000 JPYHong Kong: 28?200 HKD Jinak vlákno o tomtéž tu už je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Tak to nezní zas až tak jó hrozně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel34 Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Na ruce rozhodně nevypadají malé (foto calibre11.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Pěkné, takové bych unosil... takové ležérní oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se