Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No ona ta IWC Eta je tak trochu inhauz v uvozovkách, protože 70% dílů mají svých, možná proto taky ta cena. Jak říkám, není Eta jako Eta  :smile_anim:

Hm,za ETU to teda neni malo,u inhauzu bych to bral.Pokud pamatuju,Hasna psal,ze ho servis Ingenieuru stal cca 15.

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Yes, asi špatně usadili hodinové kolo nebo co, každopádně hodinky se museli znovu rozebrat. Včera byli v pohodě připraveny k vyzvednutí a dnes ráno bylo všechno zase jinak. Tak jsem aspoň juknul do prodejny, nabral nějáký katalogy a zase odjel  :wacko: Řekl jsem jim ať na to nespěchají, že je chci zpátky ve 100% stavu, takže asi příští týden. Nezlobím se, hodinky jsou komplikovaná záležitost, tak snad se to povede napodruhé, tentokrát se slevou která mi byla poskytnuta  :cheers:

Odesláno

Yes, asi špatně usadili hodinové kolo nebo co, každopádně hodinky se museli znovu rozebrat. Včera byli v pohodě připraveny k vyzvednutí a dnes ráno bylo všechno zase jinak. Tak jsem aspoň juknul do prodejny, nabral nějáký katalogy a zase odjel  :wacko: Řekl jsem jim ať na to nespěchají, že je chci zpátky ve 100% stavu, takže asi příští týden. Nezlobím se, hodinky jsou komplikovaná záležitost, tak snad se to povede napodruhé, tentokrát se slevou která mi byla poskytnuta  :cheers:

co jeden pro slevu neudělá :cheers: každopádně držím palec ať je máš co nejdřív na ruce ;)

Odesláno

Tak to nepotěší - čekat 3 měsíce a zjistit, že je něco špatně. BTW K tomu je přece ten týden (nebo jak dlouho), kdy mají hodinky po provedeném servisu na pozorování.

Pokud jde o cenu, tak jsem si všiml, že se zdražovalo. Dřív stál servis 15 tis, teď už přes 17 tis Kč.

Odesláno

Nepotěšil mě kluk tam, nepotěšil, to máš pravdu. Právě, že jelikož už jsou vyčištěny, promazány, bylo to tak na dvě hodinky max., ale zase to pozorování a regulace, no týden už dám, když jsem dal tři měsíce  :punk: Jinak mě sundali trochu z konečné ceny a bez přeleštění, které jsem si nepřál 8.000,-Kč. To jde.... :whistling:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Po čtyřech měsících back at home, hurá :-) Vypadá to na dobře odvedenou práci, koukal jsem na ně přes lupu a vše parádní. Jinak z hodinek je znát, že jdou opravdu příjemně lehce, ovládání lepší a přesnější než před servisem. To vyčištění a promazání po pár letech je opravdu sakra znát. Koukal jsem, co tam vyměnili dílů, docela mě to překvapilo a plná dvouletá záruka také :-) Ještě uvidíme jak přesnost, to nejdůležitější.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

za osmičku paráda Afri, gratuluji k renovaci zevnitř a ať Ti zase slouží k maximální spokojenosti :cheers:

Dík kámo, jsem rád. Opravdu jsem se bál, že tam něco zbabraj, už se mi o tom i zdálo :-)

Odesláno

Ty hodnoty 0.0, 0.1 atd., jsou jednotky milisekund, přičemž všeobecná tolerance jsou až 2 celé ms, tudíž sám vidíš, že to máš super odladěné. Jinak beat error je výkyv setrvačky na levou a pravou stranu. Ideální stav je, aby zvuky "tik" a "ťak" trvaly stejně dlouho, což se u tvých hodinek povedlo :-).

Odesláno

Díky kluci, už Vás tady s tím nebudu otravovat, příběh má dobrý konec. Přesnost po dvou dnech +2s, takže paráda a testem vodotěsnosti dnes také prošly :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Konec dobry, vsechno dobry a hlavne za rozumnou cenu.

Jsem pred par dny koupil SMP, za svuj zipot prosli velkym servisem celkem 2x (vzdy u Dusaka).

Prvni byl v roce 2007 a vysel na 8400,-

Druhy byl 11/2012 a vysel na 15640,-

Musim rict, ze kdyz vidim ty rozdily tak se zacinam bat kolik by stal treti :-o

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...