African Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2015 No ona ta IWC Eta je tak trochu inhauz v uvozovkách, protože 70% dílů mají svých, možná proto taky ta cena. Jak říkám, není Eta jako Eta Hm,za ETU to teda neni malo,u inhauzu bych to bral.Pokud pamatuju,Hasna psal,ze ho servis Ingenieuru stal cca 15.
African Odesláno 4. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Sakra, tak návrat Seamasterek domů se zatím nekoná :-(
African Odesláno 4. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Yes, asi špatně usadili hodinové kolo nebo co, každopádně hodinky se museli znovu rozebrat. Včera byli v pohodě připraveny k vyzvednutí a dnes ráno bylo všechno zase jinak. Tak jsem aspoň juknul do prodejny, nabral nějáký katalogy a zase odjel Řekl jsem jim ať na to nespěchají, že je chci zpátky ve 100% stavu, takže asi příští týden. Nezlobím se, hodinky jsou komplikovaná záležitost, tak snad se to povede napodruhé, tentokrát se slevou která mi byla poskytnuta
gougy Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Yes, asi špatně usadili hodinové kolo nebo co, každopádně hodinky se museli znovu rozebrat. Včera byli v pohodě připraveny k vyzvednutí a dnes ráno bylo všechno zase jinak. Tak jsem aspoň juknul do prodejny, nabral nějáký katalogy a zase odjel Řekl jsem jim ať na to nespěchají, že je chci zpátky ve 100% stavu, takže asi příští týden. Nezlobím se, hodinky jsou komplikovaná záležitost, tak snad se to povede napodruhé, tentokrát se slevou která mi byla poskytnuta co jeden pro slevu neudělá každopádně držím palec ať je máš co nejdřív na ruce
svobod3 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Tak to nepotěší - čekat 3 měsíce a zjistit, že je něco špatně. BTW K tomu je přece ten týden (nebo jak dlouho), kdy mají hodinky po provedeném servisu na pozorování.Pokud jde o cenu, tak jsem si všiml, že se zdražovalo. Dřív stál servis 15 tis, teď už přes 17 tis Kč.
African Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Nepotěšil mě kluk tam, nepotěšil, to máš pravdu. Právě, že jelikož už jsou vyčištěny, promazány, bylo to tak na dvě hodinky max., ale zase to pozorování a regulace, no týden už dám, když jsem dal tři měsíce Jinak mě sundali trochu z konečné ceny a bez přeleštění, které jsem si nepřál 8.000,-Kč. To jde....
svobod3 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Jj, radši déle a pořádně, než tam s hodinkami zase po pár dnech jet s nějakým problémem.
Kid_A Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 osmicka je pohodova cena... tak snad se z autorizovanyho servisu vratej nedojexany......
African Odesláno 30. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Po čtyřech měsících back at home, hurá :-) Vypadá to na dobře odvedenou práci, koukal jsem na ně přes lupu a vše parádní. Jinak z hodinek je znát, že jdou opravdu příjemně lehce, ovládání lepší a přesnější než před servisem. To vyčištění a promazání po pár letech je opravdu sakra znát. Koukal jsem, co tam vyměnili dílů, docela mě to překvapilo a plná dvouletá záruka také :-) Ještě uvidíme jak přesnost, to nejdůležitější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 za osmičku paráda Afri, gratuluji k renovaci zevnitř a ať Ti zase slouží k maximální spokojenosti
African Odesláno 30. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2015 za osmičku paráda Afri, gratuluji k renovaci zevnitř a ať Ti zase slouží k maximální spokojenosti Dík kámo, jsem rád. Opravdu jsem se bál, že tam něco zbabraj, už se mi o tom i zdálo :-)
jacob Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Super hodnoty beat error. Hezky Ti to udělali.
African Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Paráda, ja to tedy moc nechápu :-) Ale jestli říkáš, že je to dobrý, tak jsem o to více rád.
jacob Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Ty hodnoty 0.0, 0.1 atd., jsou jednotky milisekund, přičemž všeobecná tolerance jsou až 2 celé ms, tudíž sám vidíš, že to máš super odladěné. Jinak beat error je výkyv setrvačky na levou a pravou stranu. Ideální stav je, aby zvuky "tik" a "ťak" trvaly stejně dlouho, což se u tvých hodinek povedlo :-).
svobod3 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 taky se přidávám ke gratulantům:-) čekání se vyplatilo
African Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Díky kluci, už Vás tady s tím nebudu otravovat, příběh má dobrý konec. Přesnost po dvou dnech +2s, takže paráda a testem vodotěsnosti dnes také prošly :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmaass Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Konec dobry, vsechno dobry a hlavne za rozumnou cenu.Jsem pred par dny koupil SMP, za svuj zipot prosli velkym servisem celkem 2x (vzdy u Dusaka).Prvni byl v roce 2007 a vysel na 8400,-Druhy byl 11/2012 a vysel na 15640,-Musim rict, ze kdyz vidim ty rozdily tak se zacinam bat kolik by stal treti :-o
svobod3 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jeslti se nepletu, tak nyní je ceníková cena kolem 17 tis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se