Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po letech...
Odesláno

Po delší době jsem je dnes vzal na ruku a všiml si že při zpětném točení korunkou v pozici nátahu necvaká. Ale upřímně si ani nejsem jistý jestli cvakala, ale myslím že jo. Vše ostatní funguje normálně, natáhnout ručně šli. Co myslíte?

Odesláno

Po delší době jsem je dnes vzal na ruku a všiml si že při zpětném točení korunkou v pozici nátahu necvaká. Ale upřímně si ani nejsem jistý jestli cvakala, ale myslím že jo. Vše ostatní funguje normálně, natáhnout ručně šli. Co myslíte?

Cvakani je slyset pri nastavovani casu, kdyz se otaci jen mala rucicka.

Odesláno

Jasný, ale to už je pořádný cvakání které je slyšet vedle v místnosti :-) Mě u ostatních hodinek ta korunka při zpětném pohybu cvaká a to i Eta u Béček, ale zase tam je Valjoux. Tady jak je nenosím jsem si nebyl jistý, ale když Seamaster píše tak mu důvěřuji :-)

• po měsících...
Odesláno

A máme tu další stresík, kolik že stojí luneta na dámské Seamastery? :-) U manželky testem odolnosti neprošli, ale je pravda že ta ženská je převtělený ďábel :-)...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hodinky žijou,žena taky ,jsou věci,které si za peníze nekoupíš :-)

No jasný a navíc to těm hodinkám sluší, tak trochu Hublot style :-)

Odesláno (upraveno)

Aha, tak jsem na to nebral moc zřetel, ale nedalo mi to, vrátil jsem se zpátky na loď, prohledal ji s tím že najdu lunetu a našel jsem vložku lunety. Asi moc sluníčka, vůbec mi nedošlo že luneta na hodinkách je :-) Ale teď nevím jestli se jí přilepit nebo jenom nacvaknout? Každopádně když upadla tak by to asi kapku vteřiňáku chtělo, nebo?

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Tak jsem ze srandy zavolal k AD Omegy a prý že to mám nechat na nich, udělají to zdarma a dle postupů aby se už nikdy nevycvakla, prý se to stávalo. No a prej když si ji tam přidělám sám a znova vypadne, ztratí se, tak jedině celou novou lunetu okolo šestky :-( Takže to necháme na nich.....

Odesláno

Tak oni u AD hodinky hodí na vibrograf a doporučí ti celkový servis stroje, k tomu určitě přihodí i nabídku na vyčištění pouzdra i tahu v ultrazvuku, jemné přeleštění pouzdra i tahu a rázem to tak úplně zadarmo nebude...  :smoke:

Odesláno

Nabidnout ti muzou cokoliv, ale je na tobe, co odkyves.

Pokud slibili, ze tu opravu udelaji, tak to tak bude.

Jinak Omega nabizi tabulkove:

Pretesneni

Prelesteni a pretesneni (nelze objednat jen lesteni)

Celkovy servis (muzes odmitnout lesteni, pak je to drobet levnejsi)

Odesláno

Nabidnout ti muzou cokoliv, ale je na tobe, co odkyves.

Pokud slibili, ze tu opravu udelaji, tak to tak bude.

Jinak Omega nabizi tabulkove:

Pretesneni

Prelesteni a pretesneni (nelze objednat jen lesteni)

Celkovy servis (muzes odmitnout lesteni, pak je to drobet levnejsi)

Samo, že je na tobě, co odkýveš ;)

Jen jsem tím chtěl říct, že nabídnout "nacvaknutí" vložky lunety zdarma je dobrej marketingovej tah toho AD  :cheff:

Odesláno

Tak oni u AD hodinky hodí na vibrograf a doporučí ti celkový servis stroje, k tomu určitě přihodí i nabídku na vyčištění pouzdra i tahu v ultrazvuku, jemné přeleštění pouzdra i tahu a rázem to tak úplně zadarmo nebude... :smoke:

Jsou to baterkáče, rok po výměně baterky v záruce, takže servis opravdu nehrozí :-) A definitivní hodinky se u nás taky neleští, na mě si Omega tentokrát moc nevydělá :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...