ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 To já měl podobné, také jsem si koupil new kukačky a zjišťoval info, až jsem dorazil se, Naštěstí jsem si tak nějak časem udělal představu, co jo, co ne, sice pokusem omyl, ale teď jsem spokojen. Ale trvalo to nějakou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Ja byl spoustu let spokojeny majitel Subu. Pak jsem sedel na jednani u velikeho stolu a 11 z 12 melo bud Suby nebo GMT. A tak jsem zacal hledat neco cim se odlisit. Tenkrat jeste malo zname Panerai se staly po par letech popularni a tak jsem skoncil tady a premyslim, co dal :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Tady je asi lepší moc nepřemýšlet. Leze to do peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Nosím je každý den, vrtič nemám, odkládám je pořád stejně na dýnko.Vážně z ničeho nic (změna nošení, winderu ...)? To mě trošku děsí, u chronometru bych takovou změnu až po roce nečekal:)Já jsem po cca týdnu a půl stále na +- 7s do plusu. I když jsem stále "nováček", tak už vím, že absolutní přesnost není cílem, jde v podstatě o "pánský šperk". Nicméně u COSC byl čekal o něco víc, takto mi jdou Omegy stejně jako Longines HQ. A překvapivě Orient, u kterého bych to nečekal, je na méně než půlce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Ja byl spoustu let spokojeny majitel Subu. Pak jsem sedel na jednani u velikeho stolu a 11 z 12 melo bud Suby nebo GMT. A tak jsem zacal hledat neco cim se odlisit. Tenkrat jeste malo zname Panerai se staly po par letech popularni a tak jsem skoncil tady a premyslim, co dal :-DUpřímně, mě je tedy jedno, co nosí ostatní, na ruce mám co se mi líbí, přeci se nebudu omezovat tím, co nosí okolí Ať nejsem jen OT , mám PO 2500, měřil jsem první dny co jsem je měl a naměřil cirka +4s denně, od té doby ( 2měs ) už jsem to neměřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Mé SMP, které jsem si nové pořídil v lednu, mi od začátku dělaly cca +2s denně, a nyní cca poslední dva týdny jsem si všiml výrazně větší odchylky, cca +15s denně, což už mi připadá opravdu moc...nosím je od začátku 24/7 bez odkládání. Mám to řešit přes Provazníka, nebo rovnou u Dušáka? Jak časově náročné to seštelování je? Na počkání to asi nebude co? Upraveno 29. května 2015 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Zrovna včera jsem byl u Dušáka ohledně seřízení přesnosti chodu (Omega Speedmaster). Zákl. seřízení zabralo cca 45 min a stálo 300 Kč. Součástí je i výstup z vibrografu (před i po). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Myslim, ze se ti zmagnetizovali. Mel jsem kdysi to same, v servisu otazka 3 min na pockani. Mé SMP, které jsem si nové pořídil v lednu, mi od začátku dělaly cca +2s denně, a nyní cca poslední dva týdny jsem si všiml výrazně větší odchylky, cca +15s denně, což už mi připadá opravdu moc...nosím je od začátku 24/7 bez odkládání. Mám to řešit přes Provazníka, nebo rovnou u Dušáka? Jak časově náročné to seštelování je? Na počkání to asi nebude co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Diky tak to je parada, ze je hned, to jsem necekal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 oje po 32 dnech +1 minuta 5 vteřin, nosím denně 08:00 - 21:00, takže COSC cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Tak byly fakt zmagnetizované, u Dušáka Na příkopě vyřešeno skutečně během asi 3 minut. Díky za tip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Mam SMPc prvni 4 mesice delaly 2s/denne do plusu (at sem je odlozil jak chtel). Posledni tyden mi zacali chodit do minusu od -6 do -2s/ den.. byly na vibrografu a ory jsou uplne ok, na dynku pry jim delaji 0s. Me ale -2s.Odchylka ok, nicmene me prekvapuje ze z niceho nic jdou misto do plusu do minusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Upravuji čas jen při přechodu zimní/letní. Od poslední změny jsem pořád na stejno. Během dne vteřina mínus, když jsou na ruce, přes noc položím na dýnko a zase to doženou. Takže u mně se COSC dodržuje spolehlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Me prave prekvapilo, ze po tak dlouhe dobe kdy drzely +2s/den se zacali takhle moc zpozdovat :-( posledni tyden -7s/den a to uz je na me moc, kdyz jsou COSC.Meli ste nekdo podobnou zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Já už jsem si přesností přestal komplikovat život. Ráno vezmu některý z hodinek, než se prcek ve školce převleče, tak je nahrubo nařídím podle mobilu a případně natáhnu. Do příštího nošení stejně nevydrží a musím je seřizovat znovu. Můj život se sekundama neřídí, takže jestli mám COSC planety nebo igeny je z pohledu přesnosti úplně jedno... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walda Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Zdravím dámy a pánovéprávě dnes jsem měsíc, majitelem těchto skvělých hodinek (21230412001003). K přesnosti, celý měsíc jsem je neseřizoval, nechal je tak, jak mi je paní v prodejně nastavila a jen kontroloval. No a za ten měsíc to dělá 50s do minusu, což je myslím výborné.S hodinkami jsem max. spokojen a jen takový detail, tah mohl mít, alespon pro mě více opracované hrany. Jsem na to zvyklý z předchozích certina courage a je mi to příjemnější.Fotit neumím a vlastně i vkládat foto Snad jsem ve správném vlákně, nemám limitku bond, jen klasiky, tak mě prosím, když tak omluvte.Tož asi tak, hezký den s hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Rovnat přesně čas skoro každý den mě opustilo cca po půl roce. Jsou to skvělé hodinky, teď je seřizuju nahodile cca 1x za měsíc, a je to cca 40-50s. Jsou to první hodinky, díky kterým jsem vychladnul. Koukám do prodejní sekce jako dříve, ale bez potřeby měnit. Kolikrát mě něco zaujme, jako ty UN Divery tam, ale abych je vyměnil za SMP, to zase ne. Spíše se těším, až je doplním vysněnýma Zenith 1969 Original na takové to občasné ponošení :-) Mohlo by to pro mě být nepřekonatelné kombo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 JJ taky sem s nimi spokojen, do budoucna si chci jen koupit jeste nejake oblekovky na kuzi..ale nejvic se mi zase libi Omegy Aqua tera master coaxial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Přesnost hodinek:Po přečtení tohoto vlákna a mnoha příspěvků typu odchylky do 10s neřeším a podobně, nerozumím, proč si kupovat drahé a kvalitní hodinky, když doménou právě těchto hodinek by měla být především preciznost a přesnost stroje. Mé nejpřesnější hodinky jsou AquaTerra s 8500 a manuálně natahovatelné Moony. Většinou jdou s odchylkou do 1s za den. Pocit z toho mám příjemný, když po týdnu mají pořád přesný čas. Oproti tomu Bondovky s 2500 dělají několik s do + a přestože je pro jejich univerzálnost nosím asi nejčastěji, štvě mě to a na in house strojky nedám dopustit. Kdybych Bondovky neměl v limitce asi bych je vyměnil za nějaké PO s kalibrem 8500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se