Rodkopf Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 (upraveno) Aviatory pro chlapa - 58 mm nebo 62 mm? Díky! Spěchá Upraveno 6. června 2013 uživatelem Rodkopf
blackhead Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Aviatory pro chlapa - 58 mm nebo 62 mm? Díky! Spěchá To chce vyzkouset, kazdy ma jinou hlavu
sibirnaya Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 ja nosim medium, ale nemam zas tak velkou hlavu..
GSIA79 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 U pilotek, vel. hlavy nehraje žádnou roli.
Frantik Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 U pilotek, vel. hlavy nehraje žádnou roli. :-)))))))
panedge Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Fakt?tak jaktoze mi jsou ty samy pilotky ve dvou velikostech jedny strasne maly a druhy ty vetsi jsou akorat?
GSIA79 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Potom tedy, je zcela nezbytné vidět tvou nedokonalou lebku. Já vypadám skvěle ve všech velikostech Hele, ještě jeden příspěvek a mám stovku klucííí!!!
sibirnaya Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 me nejlip sednou medium, vyzkouseno. chce to fakt dat vsechny tri na rypak.. nebo staci dvoje, ty small sou fakt maly..
zid Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 me nejlip sednou medium, vyzkouseno. chce to fakt dat vsechny tri na rypak.. nebo staci dvoje, ty small sou fakt maly.. co je to za sultana na fotce? )
panedge Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Potom tedy, je zcela nezbytné vidět tvou nedokonalou lebku. Já vypadám skvěle ve všech velikostech Hele, ještě jeden příspěvek a mám stovku klucííí!!! Aha,tak takhle to je.
panedge Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) To je sultan Rytmus:-) Upraveno 7. června 2013 uživatelem panedge
VitekB Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 (upraveno) Zkoušel jsem to tu hledat, ale nenašel:Dnes se mi po třech letech začal loupat nějaký film/vrstva z Ray Banů. Nejsou to faky, které bych koupil na pláži. Máte zkušenosti s něčím podobným nebo měníte sluneční brýle třeba každé dva roky? Když jsem googlil, tak jsem něco o podobém problému našel v souvislosti s Oakley anebo s polarizačními filtry na RB (ten já teda nemám, jen tmavá skla). Udělalo to na mě dojem, že se to prostě za nějakou dobu stane. Celkem naštve, ale třeba je to běžné, netuším.Edit: nosil jsem je velmi zřídka Upraveno 26. července 2013 uživatelem VitekB
villain83 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Ja mam asi patym rokem Oakley Monster Pup,grey smoke,takova hnedoseda zvlastni barva...spokojenost,lepsi brejle sem zatim nemel.Mam policeno na Juliet(y),ale to uz je vo par babek drazsi..
wave ceptor Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Zkoušel jsem to tu hledat, ale nenašel:Dnes se mi po třech letech začal loupat nějaký film/vrstva z Ray Banů. Nejsou to faky, které bych koupil na pláži. Máte zkušenosti s něčím podobným nebo měníte sluneční brýle třeba každé dva roky? Když jsem googlil, tak jsem něco o podobém problému našel v souvislosti s Oakley anebo s polarizačními filtry na RB (ten já teda nemám, jen tmavá skla). Udělalo to na mě dojem, že se to prostě za nějakou dobu stane. Celkem naštve, ale třeba je to běžné, netuším.Edit: nosil jsem je velmi zřídka To oloupání jsem zažil na Oakley, tuším model minute. Ale už nevím, je to tak 10let zpátky. Normální jev to není, a stát se to nesmí. Nakonec jsem si tam nasadil nové skla co jsem upravil z brýlí od větví.....
Levit Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 (upraveno) zdravím, moje Polaroidy po 5 letech dosloužily a uvažuji o brýlích Revision Hellfly a moje otázka zní jestli si myslíte, že má cenu koupit verzi s fotochromatickýmy zorníky nebo obyč polarizační. Brýle budou do auta, kolo, do města, prostě na všechno, děkuji. Upraveno 26. července 2013 uživatelem Levit
zid Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 Má tu někdo brýle od RANDOLPH? Pokud ano, tak prosím SZ.
bacil.357 Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 To Levit: ...mám Hellfly fotochromatické a jsou super.. Na výlety, Na střelnici i do auta.. Ale nedávno jsem ještě pořídil Randolph Avator. Přeci jen mají civilnější vzhled než Hellfly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se