Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nikolai Valuev nosí 62mm.

Odesláno

U pilotek, vel. hlavy nehraje žádnou roli.

Odesláno

Potom tedy, je zcela nezbytné vidět tvou nedokonalou lebku. Já vypadám skvěle ve všech velikostech :clap: Hele, ještě jeden příspěvek a mám stovku klucííí!!!

Odesláno

me nejlip sednou medium, vyzkouseno. chce to fakt dat vsechny tri na rypak.. nebo staci dvoje, ty small sou fakt maly..

co je to za sultana na fotce? :))
Odesláno

Potom tedy, je zcela nezbytné vidět tvou nedokonalou lebku. Já vypadám skvěle ve všech velikostech :clap: Hele, ještě jeden příspěvek a mám stovku klucííí!!!

Aha,tak takhle to je.

Odesláno

Salam alaikom

Muhamad God bless you.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Zkoušel jsem to tu hledat, ale nenašel:
Dnes se mi po třech letech začal loupat nějaký film/vrstva z Ray Banů. Nejsou to faky, které bych koupil na pláži. Máte zkušenosti s něčím podobným nebo měníte sluneční brýle třeba každé dva roky? Když jsem googlil, tak jsem něco o podobém problému našel v souvislosti s Oakley anebo s polarizačními filtry na RB (ten já teda nemám, jen tmavá skla). Udělalo to na mě dojem, že se to prostě za nějakou dobu stane. Celkem naštve, ale třeba je to běžné, netuším.
Edit: nosil jsem je velmi zřídka

Upraveno uživatelem VitekB
Odesláno

Zkoušel jsem to tu hledat, ale nenašel:

Dnes se mi po třech letech začal loupat nějaký film/vrstva z Ray Banů. Nejsou to faky, které bych koupil na pláži. Máte zkušenosti s něčím podobným nebo měníte sluneční brýle třeba každé dva roky? Když jsem googlil, tak jsem něco o podobém problému našel v souvislosti s Oakley anebo s polarizačními filtry na RB (ten já teda nemám, jen tmavá skla). Udělalo to na mě dojem, že se to prostě za nějakou dobu stane. Celkem naštve, ale třeba je to běžné, netuším.

Edit: nosil jsem je velmi zřídka

To oloupání jsem zažil na Oakley, tuším model minute. Ale už nevím, je to tak 10let zpátky. Normální jev to není, a stát se to nesmí. Nakonec jsem si tam nasadil nové skla co jsem upravil z brýlí od větví..... 

Odesláno (upraveno)

zdravím, moje Polaroidy po 5 letech dosloužily a uvažuji o brýlích Revision Hellfly a moje otázka zní jestli si myslíte, že má cenu koupit verzi s fotochromatickýmy zorníky nebo obyč polarizační. Brýle budou do auta, kolo, do města, prostě na všechno, děkuji.

Upraveno uživatelem Levit
Odesláno

To Levit:

...mám Hellfly fotochromatické a jsou super.. Na výlety, Na střelnici i do auta.. Ale nedávno jsem ještě pořídil Randolph Avator. Přeci jen mají civilnější vzhled než Hellfly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...