semi001 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Je na čase, abych se také přiznal, že již dlouho nejsem zdravý a něco málo mi prošlo rukama...Jen jsem nenašel 100% vše.. Také sem dále budu vkládat své fotky a doufám, že daleko lepší než tyto, co jsem vyhrabal ... Po Fortis, to bylo v době před chronomagem , pak se to vezlo.... Jo a po milgy jsem jel OWG cirka dva roky, ale pak jsem zjistil, že to nejde ... Nejsem příliš na psaní, takže níže fotky chronologicky PS: Kdyby se zdálo, že je tam více hodinek dvakrát, je to tím, že jedu druhé kolo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nádherná evoluce plná parádních kousků (stejné Tag Heuer "Obama" byly společně s Tiffany jedny mých první tzv. lepších hodinek, kde je jim konec to netuším)Nějaký náhled do blízké i daleké budoucnosti máš? :D
semi001 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nádherná evoluce plná parádních kousků (stejné Tag Heuer "Obama" byly společně s Tiffany jedny mých první tzv. lepších hodinek, kde je jim konec to netuším)Nějaký náhled do blízké i daleké budoucnosti máš? :DTy Tagy byli moje první lepší hodinky, prodal jsem je před chronomagem v komplet balení za hubičku a teď se ke mě dostali zpět jen hodinky ( ty samé ) a za dvojnásobek ceny Jinak budoucnost nevím, poslední 4 fotky jsou mé aktuální ... GMT jsou definitivní a PO to vypadá, že taky... Něco bych ještě přikoupil, jen zatím nevím co
Ondoni Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Dobrý, dobrý samý dobrý kousky a jsem rád, že jsem si mohl dva tři očíhnout u Tebe naživo!
sibirnaya Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 sem myslel, zes prvni rolby bral vode me elvecka? nebo v tom mam bordel?
semi001 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 sem myslel, zes prvni rolby bral vode me elvecka? nebo v tom mam bordel? Máš, první byli Expy
semi001 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 ještě jedny jsem našel, ale měl jsem je jen 22h Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 no, hlavne ze jsem byl tvuj prvni Brněnský AD, jsem nemohl na cestě vynechat
LovecK Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Nejlepsi je ta fotka, kde ti foti pritelkyne zada! a koukej gasovi vratit tu mikinu!!! Ma ji podepsanou! Edit: a taky me dost se.re, ze jsem ze vsech svych elektronickych pomocniku smazal tvuj wristshot s 560, protoze ten a teprve ten by toto vlakno radne obohatil! Upraveno 4. března 2015 uživatelem LovecK
Sphinxx Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Moc pěkný . Mě úplně dostaly ty zelený Suby a dost dobře Ti šly i ty SMP, ale ty Suby jsou TOP. Pěkný vývoj .
semi001 Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Moc pěkný . Mě úplně dostaly ty zelený Suby a dost dobře Ti šly i ty SMP, ale ty Suby jsou TOP. Pěkný vývoj .Jojo jsou parádní, právě tím, že vypadají pokaždé jinak Jen mi obecně na mé ruce, keramické suby nesedí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Díky za další fotos, když se někdy dokopu k Rolbám (pro mě zásadní velikost, spíš nevelikost), tak to budou právě tyto .
semi001 Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Pár rychlocvaků - definitivních Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se