M-72 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Dnes to přišlo náramek pasuje akorát nasadil jsem je, sednul si a koukal na ně nejhezčí hodinky co mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Se Ti to pěkně rozrůstá. Krásnej kousek. Kolik máš ještě volnejch míst v boxu?
M-72 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Se Ti to pěkně rozrůstá. Krásnej kousek. Kolik máš ještě volnejch míst v boxu? Správná otázka Z domu teda půjdou Stowa Prodiver a Omegy Chronostop. A možná brzo já
huhu4d Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Adventure pack ! uzivaj ich, su krasne.
VintageLover Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Správná otázka Z domu teda půjdou Stowa Prodiver a Omegy Chronostop. A možná brzo já Chronostopy, jo? Hmm, mi pak když tak pošli SZ, až to bude aktuální. Abys nemusel z domu Ty, ale já.
Exiztence Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Ta oranžová je veselá a super prostě, todle jsou hodně fajn potápky
Ondrej71 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Gratuluju, tak uz to přišlo? Držím palce at to je doma pochopeno
Jarett Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Pravý a nefalšovaný tůlwoče ! Congratz
LovecK Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Cesta z Kosic byva superrychla! Enjoy it!
brownwld Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Oranžový 5000 jsou pro mě nejlepší potápky prostě Gratulace!
ADIkov Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Pekne, pekne! Na oranz cifernik by som asi nemal odvahu ale na leto a aj na bezne nosenie uplne super! Gratulujem, uzi si ich! To balenie je ozaj super
panedge Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Gratuluju,počkej v létě,až se rozehrajou všechny odlesky,to je neskutečná pecka potom!
Jörg8X Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 A možná brzo já Oranžové 5000 jsou moc povedené, gratulace
M-72 Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Já ani nevím, jestli jsem vybral auto k hodinkám nebo hodinky k autu Nálepka dnes nalepena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Velká gratulace, velmi dobrá barevná kombinace, palec nahoru :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se