safi Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 (upraveno) Dnes v noci se naší fence Melody narodilo 13 krásných štěňátek, z toho 10 kluků a tři holky. Váha každého mrňouse je většinou lehce nad 300g. Zatím všechna až na jedno vypadají v pořádku. Vzhledem k množství je musíme dokrmovat psím "Sunarem". Alespoň bude praxe na případné potomky :-) Zatím jsou slepá, za 12 dní už ale začnou vidět. Upraveno 29. července 2007 uživatelem ¨safi
Messiah Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Nádhera ! popřeju stěňátkům hodně zdraví a fence pevné nervy )
safi Odesláno 29. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Nádhera ! popřeju stěňátkům hodně zdraví a fence pevné nervy ) Děkujeme :-) bude je potřebovat, dohromady jsou velmi produktivní "odpadová" továrna ..a bude hůř
Messiah Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Děkujeme :-) bude je potřebovat, dohromady jsou velmi produktivní "odpadová" továrna ..a bude hůř to si ani nedovedu predstavit kdyz 13 kousku zacne produkovat ))) Navíc díky přísunu mléka bude stolice předpokládám jemně laktózní
Návštěvník RaGe Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Hodně zdraví matce i ratolestem !!!
falkkon Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Ještě nějaký týden a bude to parádní destruktivní četa
Jakubisko Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Samozrejme taky gratulace panickovi a panicce, doporucuji shlednout instruktazni film 101 Dalmatinu
Duke650 Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Krása, jen jsem ty mrňousy uviděl, okamžitě jsem přešel do šislání :-) to jsou reflexy ..
safi Odesláno 29. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2007 to si ani nedovedu predstavit kdyz 13 kousku zacne produkovat ))) Navíc díky přísunu mléka bude stolice předpokládám jemně laktózní děkujeme :-) už to začíná být pěkně mazlavé
safi Odesláno 29. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Ještě nějaký týden a bude to parádní destruktivní četa Tohle je už druhý vrh, v tom prvním bylo 8 zdravých štěňat a od 3 týdnů to už byl pěkný bengál
Conrad Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Já i můj jezevčík Kubíček bychom se rádi připojili ke gratulantům,protože když na svět přibudou další pejsci je hned o něco hezčí
railmaster Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 Tohle je už druhý vrh, v tom prvním bylo 8 zdravých štěňat a od 3 týdnů to už byl pěkný bengál Gratulujem a prajem ti, aby si natrafil na dobrých a veľmi starostlivých budúcich majiteľov.
31682 Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 "safi: gratuluji, ale nezávidím. Bude to honička... Přeji aspoň návrat investic a silné nervy! Hlavně si je šetři na případné zájemce. "Ty papíry si nechte, my je nepotřebujem a toho pejska nám dejte za poloviční cenu." "Cože, tolik peněz?! V tržnici prodávali větší a hezčí, měli krásnou bílou skvrnu na prsou a chtěl za ně jenom 3000 Kč." Kamoš myslivec shání nadějné zvířátko na práci. Nedávno mu to jeho dva idioti sežrali. Ano, je to ten příběh co byl před časem v hlavních zprávách. Takže nemáš-li je zamluvené, pošli mi něco o rodičích.
Messiah Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Já i můj jezevčík Kubíček bychom se rádi připojili ke gratulantům,protože když na svět přibudou další pejsci je hned o něco hezčí Taky mam jezevčíka moje nejoblibenější rasa
safi Odesláno 4. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 (upraveno) Po týdnu jsem zpět s novou várkou fotografií. Všech 13 stěnátek se má čile k světu, žerou a kaděj o 106 Zároveň s Melody děkujeme za všechny gratulace. Upraveno 4. srpna 2007 uživatelem ¨safi
uns Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2007 a máš pre šteniatka už vybraných budúcich majiteľov? Iba ma to zaujíma... záujem o šteňa nemám
safi Odesláno 12. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) Další várka fotografií , stáří 15 dní: Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Šťěňátka rostou jak z vody. Během posledních tří dnů jsme je naučili na pevnou stravu - rozmáčené granule pro štěňata s vývarem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se