Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnes v noci se naší fence Melody narodilo 13 krásných štěňátek, z toho 10 kluků a tři holky. Váha každého mrňouse je většinou lehce nad 300g. Zatím všechna až na jedno vypadají v pořádku. Vzhledem k množství je musíme dokrmovat psím "Sunarem". Alespoň bude praxe na případné potomky :-) Zatím jsou slepá, za 12 dní už ale začnou vidět.

stene1.jpg

stene2.jpg

stene3.jpg

stene4.jpg

stene5.jpg

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
Nádhera ! popřeju stěňátkům hodně zdraví a fence pevné nervy :))

Děkujeme :-) bude je potřebovat, dohromady jsou velmi produktivní "odpadová" továrna :thumbsup_anim: ..a bude hůř :crying_anim02:

Odesláno
Děkujeme :-) bude je potřebovat, dohromady jsou velmi produktivní "odpadová" továrna :thumbsup_anim: ..a bude hůř :crying_anim02:

to si ani nedovedu predstavit kdyz 13 kousku zacne produkovat :)))) Navíc díky přísunu mléka bude stolice předpokládám jemně laktózní :D

Odesláno
to si ani nedovedu predstavit kdyz 13 kousku zacne produkovat :)))) Navíc díky přísunu mléka bude stolice předpokládám jemně laktózní :D

děkujeme :-) už to začíná být pěkně mazlavé :wacko:

Odesláno
Ještě nějaký týden a bude to parádní destruktivní četa :thumbsup_anim:

Tohle je už druhý vrh, v tom prvním bylo 8 zdravých štěňat a od 3 týdnů to už byl pěkný bengál :taz:

Odesláno

Já i můj jezevčík Kubíček bychom se rádi připojili ke gratulantům,protože když na svět přibudou další pejsci je hned o něco hezčí

Odesláno

"safi: gratuluji, ale nezávidím. Bude to honička... Přeji aspoň návrat investic a silné nervy! Hlavně si je šetři na případné zájemce. "Ty papíry si nechte, my je nepotřebujem a toho pejska nám dejte za poloviční cenu." "Cože, tolik peněz?! V tržnici prodávali větší a hezčí, měli krásnou bílou skvrnu na prsou a chtěl za ně jenom 3000 Kč." :o

Kamoš myslivec shání nadějné zvířátko na práci. Nedávno mu to jeho dva idioti sežrali. Ano, je to ten příběh co byl před časem v hlavních zprávách. Takže nemáš-li je zamluvené, pošli mi něco o rodičích.

Odesláno
Já i můj jezevčík Kubíček bychom se rádi připojili ke gratulantům,protože když na svět přibudou další pejsci je hned o něco hezčí

Taky mam jezevčíka moje nejoblibenější rasa :)

Odesláno (upraveno)

Po týdnu jsem zpět s novou várkou fotografií. Všech 13 stěnátek se má čile k světu, žerou a kaděj o 106 :thumbsup_anim:

Zároveň s Melody děkujeme za všechny gratulace.

post-236-1186237374.jpg

post-236-1186237385.jpg

post-236-1186237397.jpg

post-236-1186237404.jpg

post-236-1186237413.jpg

post-236-1186237420.jpg

Upraveno uživatelem ¨safi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...