Robero79 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 jde o to kolikrat a jak pritlacit, 250 mi prijde ze je hrana pouzitelnosti pokud mam dost materialu a je to nekde na mene viditelnem miste a ryha je opravdu hluboka, napada me napr. pad hranou na sutr, radsi to vezmu 2-3x necim hrubsim a pak prejdu na neco vyssiho, napr. tech 800 a vic. clovek si usetri praci, ale v prvni rade plati selsky rozum, min je vic. Zduraznuju, ze tahle faze je hruba priprava, vlastni lesteni teprve prijde. matovani a brouseni na final az jako posledni, tam je 800 uz opravdu hrube... Sent from my iPhone using Tapatalk 1
matejCZ Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Nestačím se divit, co je možné z tahu ve stavu "odpad" po pár hodinách jemné práce vytvořit, opravdu skvělá práce a super inspirativní příspěvky. My co máme obě ruce levé jen tiše závidíme... :-)
Trebor0907 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Neskutocna praca tie hodinky. Uz sa tesim kedy mi Jeronimo "spojazdni" tie moje
Návštěvník tolja Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 (upraveno) V 20. 1. 2016 v 18:11, Jeronimo napsal: Díky kluci. Abych se přiznal, tak těžce nestíhám. A bude hůř .... Slyšte všichni pravdivý příběh o tom, kterak jsem Jardovi hnusnou a hanebně otlučenou veteš poslal, kovovým tahem by tu potvornost jen největší zoufalci nazývali.Na přiložených fotkách je důkazní materiál o tom, jaký skvost na mě z obálky vykoukl, jen do pouzdra se mu nechtělo klukovi šikovnýmu, ale von se časem votrká a povolí, jen do něj.... Upraveno 25. ledna 2016 uživatelem tolja
Jeronimo Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Uf. Podle prostřední fotky bych řekl, že brus tahu celkem koresponduje s brusem pouzdra. Calculatory jsem v životě v ruce neměl, tak to byl trošku tenký led. Dík za dobrou příležitost.
Návštěvník tolja Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 V 25. 1. 2016 v 17:27, Jeronimo napsal: Uf. Podle prostřední fotky bych řekl, že brus tahu celkem koresponduje s brusem pouzdra. Calculatory jsem v životě v ruce neměl, tak to byl trošku tenký led. Dík za dobrou příležitost. mohl jsi si zkusit "udělat" ty druhé, ale měl jsi asi moc velký respekt a řekl bych, že zbytečněvýsledek je nad očekávání dobrý
Jeronimo Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Měl, ale teď jsi mě úplně rozhajcoval. Píšu si tě na březen.
Jeronimo Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 (upraveno) Bullhead. Tak tady jsem měl pocit, jako když lezu po prve na ženskou a ještě k tomu cizí. Upraveno 5. února 2016 uživatelem Jeronimo
daur Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Dnes jsem našel po dlouhé době hezké a přehledné stránky o renovaci hodinek. Snad nevadí, že sem dám odkaz https://adventuresinamateurwatchfettling.wordpress.com/tag/seiko/page/6/
Jeronimo Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 V 5. 2. 2016 v 20:22, Anela napsal: no to je paráda! V 5. 2. 2016 v 20:59, JaRooN napsal: Jardo, úžasná práce!Díky. V 11. 2. 2016 v 13:51, daur napsal: Snad nevadí, že sem dám odkaz Jen to sem perte.
Návštěvník tolja Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Jak to tehdy vlastně bylo? Zhruba před rokem je na mě známý vytáhl z kapsy, nechtěl za ně moc, respektive setsakra málo, takže jsme vyměnili hodinky za bankovky. V té době hodinky neměly řemen, po pár pikosekundách se zastavovaly, měly prasklé sklíčko a byly docela otlučené. Vloni na jaře jsem se rozhoupal a oslovil tondaka s tím, jestli by se jich neujal. Obdržel jsem zářijový termín, v září hodinky odeslal a jal se vyčkávat. V půlce listopadu hodinky dorazily, v lázních dostaly nové sklíčko, nový pérovník, masáž pouzdra a další léčebné procedury. Tonda je prostě dal do vůně. Takhle vypadaly po tondakově léčebné kůře Říkal jsem si, že mám splněno, a že zase jedny hodinky vypadají k světu. Jenže, začátkem ledna jsem vyrazil na nákupy, a co čert nechtěl, u oblíbeného vetešníka jsem koupil další kalkulátory, dokonce s původním tahem, ale nejdoucí, bez tlačítek, prasklé sklíčko atd Dobitý tah mi dal dohromady gottwaldovský šaman přes broušení a leštění Jeronimo, tlačítka a sklíčko jsem díky dalšímu váženému členu fóra sehnal na ebayi, a strojek vyčistil, rozchodil můj hodinář. Jenže to stále nebylo vono, to sklíčko z ebaye bylo divný, i když údajně rovnocenná náhrada. Jsou to ty napravo. Takže jsem se opět obrátil na tondaka a dnes přišla obálka se sklíčkem. Toto jsou fotky dříve získaných hodinek, dostaly navíc tah a lepší lunetu z později získaných Pár fotek druhého kousku Všem těm, kteří se na tomto projektu podíleli svojí prací, pomocí s nákupem, zkušenostmi a radami bych tímto chtěl moc poděkovat. DÍKY Upraveno 11. února 2016 uživatelem tolja
Jeronimo Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Dostalo se ke mě něco ala RLX DJ. Doufám, že se pak majitel pochlubí fotkou kompletních hodinek. Ty dostanou na cestu kousek capecodu, protože jestli je chce páníček nosit, tak bude mít co dělat, aby je udržel v hezkém stavu. Na hodinky se stačí opravdu jen hnusně podívat a zas je tam vidět nějaká vlásečnice. Upraveno 14. února 2016 uživatelem Jeronimo
bohus76 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Dobrá práce Jarku,nejvíc se mi líbí ta olezená deska.Jak vypadají ty hodinky i s ciferníkem,rozměry ?
Jeronimo Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Mělo by se jednat o hodinky OCTO http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92065-servis-renovacia-hodiniek/ Průměr bez korunky je nějakých 35 - 36 mm. Fotky jsou před renovací, zbytek hodinek nemám. Ta stará židle tomu dává takový vintage look. Upraveno 14. února 2016 uživatelem Jeronimo
Trebor0907 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Panicek nevie co ma napisat. Neskutocna praca, necakal som taku premenu. Velmi pekne dakujem a urcite pridam foto komplet hodiniek.
Trebor0907 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Zdravim pani. Takze prisla mi domov praca pana Jeronima. Stav je perfektny, ako nove, zial sa mi ich nepodarilo zlozit do funkcneho stavu korunka je nefunkcna, takze budem musiet najst nejakeho hodinara a dat ich opravit/servisovat. Chyba je moja, skladal som ich doma.
Jeronimo Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Něco se stavěcí pákou? Co to dělá? Nebo nedělá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se