Trebor0907 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 No je to len v jednej polohe a dokazem nastavit datum. Nic ine to nerobi. Nechcem do toho sprtat. Nakoniec budem musiet dat aj strojcek niekam spravit aj led som neplanoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Hm, něco podobného se mi už pár krát stalo. Osvědčilo se mi vytahovat korunku s hřídelkou ze stroje až z druhé polohy, tedy z polohy kdy se seřizují ručky a zpět nasazovat s citem. V této fázi ještě stojí za pokus hřídelku dvakrát, třikrát vytáhnout a zkusit dát zpět. Pak už jedině hodinář. Proto se do toho moc nehrnu. Mám raději, když mi přijdou hodinky už rozmašlené. Vintážky jsou o nervy. U jednoho kolegy se mi rozsypalo zapínání na sponě. Druhý už si hodinky rozdělával sám a prasklo mu sklo. Teď todlenc a momentálně mám doma kousek, kde nepovolí dýnko ani Kristus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekPK Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Zdravim pani. Takze prisla mi domov praca pana Jeronima. Stav je perfektny, ako nove, zial sa mi ich nepodarilo zlozit do funkcneho stavu korunka je nefunkcna, takze budem musiet najst nejakeho hodinara a dat ich opravit/servisovat. Chyba je moja, skladal som ich doma. Pekny kusok..dufam,ze da podari spojazdnit.. Odoslané z m2 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Jardo, zase jednou parádní práce Trebor, zkus to jak píše Jeronimo - korunku zkus víckrát vyndat a zase zandat. Občas ty vintážky zlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebor0907 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Dik za radu chlapci, ale skusal som uz vsetko co sa dalo. Kazdopadne, bol som teraz v Kosiciach a dal ich opravit. Urobia mi na nich generalku. Tak snad to spojazdnia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Škrábance přes hranu, která byla už v minulosti leštěná.. jsou fuč. Upraveno 1. března 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 +1 AAA, máš to vymakaný a klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Jedna malá, rychlá renovace http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78837-zenith-special/?p=1641993 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Jedna malá, rychlá renovace http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78837-zenith-special/?p=1641993 Vymazlená rychlovka a děkuji, že jsi dal odkaz. Ten bor.el na cifru a ručkách byla plíseň, nebo nakydaná lumi? Ještě jednou díky, paráda a blahopřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Amatérská lumi a naštěstí tam moc nedržela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) +1 AAA, máš to vymakaný a klobouk dolů Dík. Jedna malá, rychlá renovaceParáda veliká, takové hodinky bych ve své sbírečce uvítal. Edit: Který mistr a co všechno na nich dělal? Upraveno 7. března 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Radek si to "usmolil sám" ,nějaký fortel získal při výrobách dýmek. Zde Jarku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78837-zenith-special/ Upraveno 7. března 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Šikula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tož ať ho prásknu,zde máš nějaké ukázky :-) http://rxpipes.blogspot.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tohle už považuji ta regulérní umění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Ale jdi, zrovna od mistra brusu to potěší Posláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Dostala se ke mě jedna fajnová spona z Můnů. Až na pár ťupek nic hlubokého. Jen brus byl křivý asi tak, jak když chčí býk a boční hranky časem ztratily svůj starý lesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Hezky pěkně!Až seženu nějaké hodinky zasluhující si Tvoji péči jistě u Tebe skončí. Tedy jestli si najdeš čas. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Díky, čas se snad najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 +1 AAA, jeden den v kanclu a trhal bych si vlasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se