SAS Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 si dobrej Ale kdepak. Doma si troufnu jen na jednodušší opravy, jsem jen malý učedník a velký blázen do starých hodinek. Když některý z mých miláčků potřebuje odbornou péči, vždycky je donesu k hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Zkusil jsem očistit a trochu oživit jeden ciferník, který si už hodně vytrpěl. OMEGA 30T2SC, rok výroby přibližně 1941Krásné 2-dílné ocelové pouzdro, průměr 35 mm.Strojek naštěstí potřeboval jen vyčistit, výměnu prasklého pera a nově namazat. Stav před opravou: S ciferníkem jsem si "hrál" 2 víkendy, bylo potřeba sundat 2 vrstvy laku ( jedna vrstva byl starý pokus o opravu částečně oloupaného původního laku), opravit některá čísla a indexy po obvodu ciferníku. Po opravě: A na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Si sikula,fakt klobouk dolu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Pěkně prohlédly . Já bych to posoudil na přetisk, ale je vidět, že když se chce, jde to. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Pěkně prohlédly . Já bych to posoudil na přetisk, ale je vidět, že když se chce, jde to. Paráda.Pretisk by vypadal uplne jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Já vím, že to není přetisk . Špatně jsi mě pochopil. Já bych ten původní stav ohodnotil na přetisk! Jinými slovy, nenapadlo by mě, že to jde takto opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Já vím, že to není přetisk . Špatně jsi mě pochopil. Já bych ten původní stav ohodnotil na přetisk! Jinými slovy, nenapadlo by mě, že to jde takto opravit.O přetisku jsem taky uvažoval, ale nevím komu bych to svěřil na přetisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 http://renowacjatarcz.pl/ Jednou pro mě dělal a v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 http://renowacjatarcz.pl/ Jednou pro mě dělal a v pohodě.Díky za link, tohle vypadá dobře.Nedávno jsem viděl vlákno, kde byly nepovedené pokusy o přetisky z Polska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Díky za link, tohle vypadá dobře.Nedávno jsem viděl vlákno, kde byly nepovedené pokusy o přetisky z Polska.Kuba Chrzan... jeho prace neni vubec spatna a navic za normalni peniz. Delal mi ciselnik na Doxa grafic. Docela se mu povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Kuba Chrzan... jeho prace neni vubec spatna a navic za normalni peniz. Delal mi ciselnik na Doxa grafic. Docela se mu povedl. Díval jsem se do vlákna a ta oprava se mi líbila. Mám jedny Omegy, které potřebují generálku ciferníku - postříbřený podklad, zlacené indexy včetně plastických a černý potisk. Zkusím mu napsat a uvidím jaký dá odhad ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Dalo by se tady veřejně říct, co je to normální peníz? Taky bych mu něco poslal na renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Dělá to kolem 100 Euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Dalo by se tady veřejně říct, co je to normální peníz? Taky bych mu něco poslal na renovaci. Chlape, nebuď línej a projdi si vlákno. Máš tu ukázky jeho prací i včetně ceny.... číselník na Doxa grafic mě vyšel na 40 euro je v podstatě docela jednoduchý a bez indexů.... číselník na Gub vyšel na 65 - a to i s renovací indexů. Prostě ceny různé, vždy záleží na rozsahu práce a na dohodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Včera jsem mu jeden číselník s indexy poslal, cenová nabídka byla na 60EUR. Jsem zvědav na výsledek, pokusím se zveřejnit až to poskládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 (upraveno) S chutí do toho, půl je hotovo. Upraveno 28. října 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Ty si eskamoter:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Voe, za flašku. To se hodí né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Dobrá práce, ale já bych si řekl aspoň dvě. B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 S chutí do toho, půl je hotovo. To vyleštění pouzdra je výborné. Čím je dělaný? A otázka dvě - tu flašku chtěl plnou? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se