Jan_Jan_2006 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Fotku po očistě určitě dodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Dnes mi přišly z ozdravovny. Nechal jsem dát nový číselník, korunku a ručky. Jsem moc spokojený, jen ta doba. Čekal jsem čtyři měsíce. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Pěkné to máš. Ciferník je úplně nový a nebo přetištěný? Ptám se proto, že tam jsou stejné indexy jako u originálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Ahoj, děkuji a ten ciferník je úplně nový, myslím že Elton žádné přetištění ani nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Já žil v domnění, že na těch renovačních cifrech nevyplňovali indexy černou barvou. Ještě by mohlo být písmo o něco tenčí, ale asi je to Eltoní záměr, to trochu odlišit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Jsou moc krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Jsou opravdu krasne - jako nove... :-D Ja uz 5 mesicu cekam na ozdraveni prim sportu, ale vcera rikala p. Kminkova ze uz je maji a do konce tydne je mam doma jaaaa. Tesim se moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 p. Kminkova to vravela aj pred týždňom, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Sonny919 - rejpale - nekaž me naději a radost z očekávaného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Díky všem za pochvalu a jen na obranu paní Kmínkové, je fakt že v Eltonu dost nestíhají, ale na druhý domluvený termín jsem měl hodinky doma. LordSpar- držím palce a až přijdou ty Sporty, tak je nezapomeň nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 LordSpar: snáď to vyjde a tento týždeň budú doma teraz tak nad tým rozmýšľam, že v Eltone majú asi pravidlo: čím dlhšie čakáš, tým budeš mať väčšiu radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Tak já jsem čekal stejně dlouho.Odeslány v prosinci 2017 a návrat letos v dubnu. A dělali mi to samé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Tak až budeš mít čas, hoď nějaké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Dnes mi přišly z ozdravovny. Nechal jsem dát nový číselník, korunku a ručky. Jsem moc spokojený, jen ta doba. Čekal jsem čtyři měsíce. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Ahoj. Můžu se zeptat co je to za řemen a odkud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Ahoj, je to parádní práce Zekona. Název Horween shell cordovan Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Já si to myslel :-). Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Dám, zatím nestíhám, polepším se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kzlo Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Zdravím jake byste mi doporučili úpravy aby vypadaly trochu k světu. Co se týče stroje je úplně v pořádku. A jak se říká darovanemu koni. Mam v planu vymenit sklo, podle mne nejsou originalni ručky, vyčistit pouzdro a nechat pozlatit,vyčistit cifernik. Upraveno 25. června 2018 uživatelem Kzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Od vyčištění ciferníčku si raději moc neslibuj, to není tak jednoduchý, přesněji spíš se to pokazí než vylepší. Nechat pozlatit pouzdro znamená odstranit předchozí zlacení a pouzdro hodinek při této operaci s velkou pravděpodobností přijde o své ostré hrany. Jak vypadá sklo a jsou-li ručičky orig. či nee, nevíme, asi by to chtělo obrázek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kzlo Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Omlouvám se nenahrala se původně fotka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se