Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

jsem skoro týden vlastníkem známých Alpinistů (Seiko SARB017) a je mi už jasný, že ten origo pásek ale opravdu ne...

Jelikož si vždy před koupí rád věci "ohmatám" a vyzkouším, tak bych chtěl poprosit o radu, kam v Praze zajít vybrat nový řemínek či tah právě k SARBům. Do Ostravy Poruby se mi opravdu zajíždět nechce a navíc bych byl i rád, kdyby mi pásek rovnou na místě přezuli.

Díky za pomoc!

P.S. Vím, že s tím tahem to bude asi složitější, ale třebas bude někde i tah, co bude dobře lícovat a nebude za 5k jako originální.

Odesláno

@JendaM: Díky, co jsem koukal na jeho stránky, tak mě nic extra nenadchlo, ale tipuji, že nemá všechny řemeny naházený na webu.

@LovecK: O tom právě vím, ale ta cena... :) Proto jsem tajně doufal v nějakou levnější obdobu.

@Dee: Něco obdobného by se mi líbilo. Dokonce jsem přemýšlel, zda nezainvestovat rovnou do Hirsch performance http://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-james Ale zase, ta cena... :)

Odesláno

locky - Gratuluji k Alpinistum. Mam doma tah od Harolda /yobokies/, vlastne ho nenosim, tak kdybys mel zajem pisni sz.

Hodinkam slusi svetle hneda kuze s neprilis kontrastim prositim. Treba i brousena. Neco ve stylu Hirsch Terra.

Odesláno

Toblin:  nebyla by nějaká fotka? Mám Sarg 005 a váhám mezi tahem a řemenem. Tvar pouzdra mně přijde podobný jako u alpinistů, tak jestli by to náhodou nepasovalo. Tři tisíce se mně za originál nechce dávat.

Díky

Odesláno

@Toblin: Díky za gratulaci, jsou to parádní hodinky a za poměrně rozumnou cenovku. :) Jinak SZ na tah poslána.

@Micey: Přesně takovýhle info jsem potřeboval, díky! Zítra snad zvládnu zajít kouknout.

@Rudina a ondras69: Právě že ty neustálé pozitivní ohlasy na Performance řemeny jsou hlavním lákadlem si Jamese pořídit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...