Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 V 6. 9. 2015 v 11:29, maxigabrielg napsal: ja som na tom podobne....ja viem, niekto moze namietnut, ze image ti je nanic. OK, moznom som uz strara skola, ale mne uz v tejto triede ide aj o image. jagman? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Dyk víš že si robím srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 ved pohoda, ja len ze som pisal, ze v tej triede.v triede chudoby je Phaeton najlepsia kupa - malo penazi a tluste, velke auto pod zadkom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 V 6. 9. 2015 v 11:07, Josef01 napsal: Uričtě to vnímáme jinak, přijel jsem Skem W221 do prodejny a sedl do Genesis a tak jak jsem napsal jsem to vnímal. Jinak Genesis má i možnost 5l motoru a když se to auto vybaví vším co může, nebude to cenově daleko od EQUUS. V ČR si to lidé občas koupí, ale podle mě to velký úspěch nemá, dnes moc lidí netouží po motoru skoro 4l benzín v Hyundai. Ale vybavení to má fakt super, včetně vysouvacích okeních roletek, všech možných asistentů atd. 3.8 je nafta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Kdepak v naftě to vůbec nedělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 V 6. 9. 2015 v 12:07, Lion napsal: 3.8 je nafta vazne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Jagman - tebe nejaky japonec pretiahol zenu alebo co? Nechapem tie neustale narazky na Lexus aj ked nie je vobec temou debaty. Chodis sem debatovat ci honit zlcnik? Inac Equus je fakt obluda, vacsina konci v statnych sluzbach a pod. Genesis urcite nebude konkurent pre S, skor ho vidim medzi E a S a Equus nad S (myslim kategoriou nie hodnotenim). ..dizel v azijskej limuzine? To je Steampunk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 V 6. 9. 2015 v 13:29, maxigabrielg napsal: vazne???Proto to nikdo nechce, ve městě to žere i 20l a normálně s tím jezdí za 12-14 l. Ono ani nejde tak o to spotřebu, u top značek by to nikdo neřešil, ale na Hyundai to je moc nevýhod najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 kua, riadny autobus.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Instant: ja jen parodie nemusim a jo chodim si sem honit taky bys to mel vyzkouset je to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 V 6. 9. 2015 v 16:53, Jagman napsal: Instant: ja jen parodie nemusim a jo chodim si sem honit taky bys to mel vyzkouset je to fajnjej, aj tu onan... teraz som to pisal v inom vlaknecoe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 V 6. 9. 2015 v 6:38, JR_2010 napsal: Je vidět, že jsi investigativec.Někdy holt forma může předčit obsah, tady to zase pojede asi trochu víc, než řada supersportů...vw_lupo_v8_03_800_600.jpg vw_lupo_v8_14_800_600.jpgZajímalo by mne jak to sedí v zatáčkách :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 V 7. 9. 2015 v 7:15, VasekN napsal: Zajímalo by mne jak to sedí v zatáčkách :-Dto bude vediet asi Sagan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Jak se mi Mercedes dřív moc nelíbil, tak ty poslední modely se mi líbí moc :-) http://www.novinky.cz/auto/378482-mercedes-amg-c63-coupe-az-510-koni-poprve-se-ukaze-v-zari-ve-frankfurtu.html Špatný mi nepřijde ani to malý SUV, tuším, že je to GLA. Furt jsem si říkal co to je za divný Áčko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Chlapi chlapi, hyundai nebude nikdy konkurovat esku.....neblázněte , nebude konkurovat ani éčku..... nesnáším tyto rychlokvašky.....zadní blatník z éčka, předel zase ala lexus, no nic pro mě...proti Lexusu nemám vůbec nic, auto které je sice z východu ,ale svou kvalitou a luxusem už si své jméno a své příznivce získal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 to je len otazka casu - ako som nedavno to riesil - oblubili sme si japsy, a teraz uz veselo sa kupuju korejske plody a za par rokov aj cinske auta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Abychom tu neřešili 1000x hjóndé, tak nadhodím do placu jednu provokativní otázku - co si myslíte o subaru? Četli jste někdy na subaru nějakou recenzi, kde by se novinář "neudělal" jak úžasný auto řídil? Já ne, a to jsem to sledoval fakt dlouho.Zmasírován tímhle názorem, jsem si před pár lety jedno to úžasné auto pořídil (zánovní Outback 2,5i) a začalo peklo. Auto bylo v servisu víc, než na silnici. Za 2,5 roku jsem nechal na opravách mimo běžného spotřebáku přes 80 tisíc. Auto nejelo, pod 14l/100 jsem se dostal jen párkrát, tu vychvalovanou neutralitu v zatáčkách jsem hledal, ale nenašel, zato nedotáčivosti habaděj, komunikativní řízení možná bylo mezi koly a posilovačem, ale od posilovače k řidiči už žádná komunikace nešla. Trochu jsem to pořešil lepšíma gumama, protože sériové Nokiany pištěly a klouzaly snad i na rovině, brzdy byly taky spíš komické, než účinné. A kvalita interiéru? Klouzavé kožené sedačky bez náznaku bočního vedení, světlo v interiéru, které svítilo jen do očí dětem na zadních sedačkách, ale dopředu už jaksi nedosvítilo, audio na úrovni polského fiatu a středový tunel poškrábaný po dvou týdnech používání. Upraveno 7. září 2015 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 ked si Afri hladal SUV, tak mal aj Subaru v hladacikuja som bol dost proti ( aj ta spotreba zahrala svoju rolu, ale aj celkovy dojem z auta)ale Subaru ma pomerne silny fanclub ( rally?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Můj známý zubař taky podlehl a koupil nový Forester 2,0i. Cesta s rodinou do chorvatska za "výborných" 12l/100 a auto na pětku nedokázalo držet tempomatovou rychlost 140km/h. Přijel rudý ne od sluníčka, ale jak je nasr...ý.Druhý kolega před časem taky koupil Outbacka. Říkal, že jsem měl určitě smůlu na kus. Tak koupil nového a do roka měnil 2x spojku, protože ta původní je fakt slaboučká, a 1x zadřel motor, protože auto poměrně dost žere olej a nemá kontrolku na hladinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se