Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nemate skusenost s trojkolkou canam spyder...rozmyslam nieco na kochacku po europe...

Neber to, prosím, jako rýpání, ale co tě vede k přemýšlení o tříkolce a ne třeba o H-D, nebo Gold Wingu, když už se bavíme o pohodlném cestování v moto stylu?

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

ewo... jezdil jsem parkrat  na te prvni generaci, a jako je to zajimave, byl jsem i v alpach a da se s tim fakt vyblbnout, jede to strasne,v pohode to nabalis, ve finale te na tom prdel boli stejne jak na motorce, pokud si dobre pamatuju, tak to zralo benzin i pneu :) A tenkrat to myslim melo i kratkej servis interval, ale nevim presne, abych nekecal. To muze bejt celkem pruda na ceste po Evrope. Jako je to prca hracka, pujcit si to na vikend a pryc od toho. Pokud Te bavej i motorky, tak moto je moto. ST1300, nebo treba nejaky Kacko, Goldas a podobne si myslim na toto idealni. Pokud Te bavi prijet na benzinku, dat kafe a bejt stredem pozornosti, tak to tenkrat fungovalo 100%:). Ja bych si vlastni nikdy nekoupil.

Odesláno

ewo... jezdil jsem parkrat na te prvni generaci, a jako je to zajimave, byl jsem i v alpach a da se s tim fakt vyblbnout, jede to strasne,v pohode to nabalis, ve finale te na tom prdel boli stejne jak na motorce, pokud si dobre pamatuju, tak to zralo benzin i pneu :) A tenkrat to myslim melo i kratkej servis interval, ale nevim presne, abych nekecal. To muze bejt celkem pruda na ceste po Evrope. Jako je to prca hracka, pujcit si to na vikend a pryc od toho. Pokud Te bavej i motorky, tak moto je moto. ST1300, nebo treba nejaky Kacko, Goldas a podobne si myslim na toto idealni. Pokud Te bavi prijet na benzinku, dat kafe a bejt stredem pozornosti, tak to tenkrat fungovalo 100%:). Ja bych si vlastni nikdy nekoupil.

Já se ptal právě proto, že tahle tříkolka právě kombinuje nevýhody motorky s nevýhodami auta.
Odesláno

Paci sa mi to, majú robiť oturbenu verziu cca180 koní, servisné sú po 5000,potom 15000,25000,atd.vraj pohodlnejšie ako Goldving, jasne ze neobides žiadny vymol, podvozok na vzduchu vraj eliminuje rázy,spotreba ako dodávka, dojázd cca 400km na nádrž.. Není som na 100% rozhodnutý zatiaľ zbieram informácie. Grosglockner, Francúzska riviéra, Lago Di garda až po Grónsko nie naraz) si viem predstaviť.

Odesláno

Ehm, existuje nejaké "ikonické" auto dneška? Akurát pozerám výborné Grand Torino s Eastwoodem a uvedomil som si, že dnes asi ani neexistuje auto, ktoré by človek kúpil a 40 rokov hýčkal v garáži... Čo ja viem, ani Ford Mustang, ani BMW M3 mi nepripadajú také úžasné. Mýlim sa, alebo dnešný automobilový priemysel naozaj produkuje len sračky?

Odesláno (upraveno)

Já se ptal právě proto, že tahle tříkolka právě kombinuje nevýhody motorky s nevýhodami auta.

áno hovorí sa to, ale zároveň aj výhody, vlastne sedíš ako na motorke, len neklopis a v zápche nemysickujes, a máš stabilitu v daždi nepodklzne koleso..všetko má svoje,, neporovnavam to, je to kategória sama o sebe. Zaujímajú ma skôr reálne skúsenosti, len nepoznám nikoho kto to jazdí. Upraveno uživatelem ewolucionar
Odesláno

áno hovorí sa to, ale zároveň aj výhody, vlastne sedíš ako na motorke, len neklopis a v zápche nemysickujes, a máš stabilitu v daždi nepodklzne koleso..všetko má svoje,, neporovnavam to, je to kategória sama o sebe. Zaujímajú ma skôr reálne skúsenosti, len nepoznám nikoho kto to jazdí.

no prave, ze motorka je hlavne o tom klopeni.....ten pocit v nicem jinym nezazijes.

zeptam se jinak - v cem je to lepsi nez kabrio? mimo posedu jako na motorce z kteryho boli prdel?

Odesláno

áno hovorí sa to, ale zároveň aj výhody, vlastne sedíš ako na motorke, len neklopis a v zápche nemysickujes, a máš stabilitu v daždi nepodklzne koleso..všetko má svoje,, neporovnavam to, je to kategória sama o sebe. Zaujímajú ma skôr reálne skúsenosti, len nepoznám nikoho kto to jazdí.

Já právě tomu nerozumím. Když pojjedeš v létě a dostaneš se do nějaký zácpy, tak se zůstaneš péct na slunci. Na motorce to projedeš. Na moto neřešíš problémy s parkováním. A klopení je přece na motorkaření to úplně nejlepší? Pochopím to u lidí, kteří mají nějaký hendikep, který jim znemožňuje jezdit na moto. Mám známého s poruchou rovnováhy a pro něj by to bylo super.

Pokud jsi s tím OK, pak mi trochu uniká, jak napsal londoner - jaký vidíš výhody trojkolky od kabria?

Odesláno (upraveno)

Nemám odpovede, iba tuzbu)) na uzde ma drží len cena,, cca 30000 ojro je dosť na caferejser. Uvidíme, musím sa na to vyspať, len ma láka ten motor s Maverick u s turbom..

Upraveno uživatelem ewolucionar
Odesláno

Nemám odpovede, iba tuzbu)) na uzde ma drží len cena,, cca 30000 ojro je dosť na caferejser. Uvidíme, musím sa na to vyspať, len ma láka ten motor s Maverick u s turbom..

Jako kdyz si to chces koupit, tak si to samo kup. Jen abys vedel co od toho ocekavas....Jo a s tim cafe racerem jsem to nejak nepochopil.

Ale jak tak o tom pises, tak to bude pro tebe vhodna vec- hlavne at to ma kroutak ocpoda a na benzinkach cumej co mam za hracku, o jezdeni tu asi moc nepujde ne?

Odesláno

Jako kdyz si to chces koupit, tak si to samo kup. Jen abys vedel co od toho ocekavas....Jo a s tim cafe racerem jsem to nejak nepochopil.

Ale jak tak o tom pises, tak to bude pro tebe vhodna vec- hlavne at to ma kroutak ocpoda a na benzinkach cumej co mam za hracku, o jezdeni tu asi moc nepujde ne?

Tak asi je zbytečný rejpat, ne? Pokud se mu to líbí, tak proč ne? Ono i to kafíčko je přece víc o stylu, než o jízdě, jako takové.

Odesláno

Tak ja taky psal o te pozornosti u pumpy, ale bylo to myslene s nadsazkou a ve vtipu, ne vazne. Jak pise Pavel, je to zbytecne rejpat. At si kazdy jezdi na cem chce. X krat jsem videl stary dedky na sterjch motorkach co si v zakrutach doslova vytrel pr.el s kazdym, a nikdo do nich neryl. Pokud Ewo.... bude brazdil Evropu na BRP trojkolce a bude ho to bavit tak proc ne. Ze ja a treba Pavel by toho nesel, neznamena, ze to jinemu nemusi vyhovovat!

Odesláno

Vasek, no tohle je trosku jine a dve kola to ma vepredu :) Kozenaky na to celkem doporucuju :)

Musel jsem si to vygooglit. Neměl jsem tušení, že něco takového existuje :-) výhoda je, že na to zřejmě nepotřebuješ papíry na motorku ne?

Odesláno

To caferacer bolo na TLD.ako reakcia na benzinku a pozornost aku vzbudzuje spyder))).Dakujem za nazory,chce to vyskusat ci ma to chyti za srdce a az potom kupovat.Som dlhorocny motorkar aj stvorkolkar,trojkolku som este nemal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...